The xx
Russia state-affiliated bot. ☑️
- Член од
- 8 април 2013
- Мислења
- 7.084
- Поени од реакции
- 13.383
Од срцев удар умрел.
Ти ја заврши обдукцијата и даваш извештај овде?
Пренесувам вест. Ти имаш проблем со веста.Ти ја заврши обдукцијата и даваш извештај овде?
Да, Сорос лично ми се јави и ми рече да му објасниш на Marchelo93 од форум Кајгана дека професорот умрел од срцев удар. /сТака му кажале у матичното NGO.
Со која цел доаѓаат ове бобмардри во англија?
Уфф летачкиве чинии како би се наместиле на волеј на ц400.
Во врска со Украина, поднесениот предлог-закон од страна на Меккејн во кој меѓу другото се предвидува и финансиска помош од околу 30 мил. долари во следните три години наменети за "support for russian democracy and civil society organizations'...
http://www.corker.senate.gov/public/_cache/files/c54d1c47-a3a1-4486-bb3e-6dedcab8b437/Bill Text - Russian Aggression Prevention Act 2014.pdf
Заебан е гугл транслејт, да ти преведам:
НАТО не е она што некогаш бил. Членките на НАТО не можат да се договорат да и воведат една санкција на Русија (не ги сметам “личните“санкции кои се сведуваат на визна санкција за одреден руски политичар).Каков е тој сојуз без единство?TITLE I—REINVIGORATING THE NATO ALLIANCE
Повоинствените американци, сенатори, генерали (war hawks) журки прават.
Имаше некаде статија дека кога Русија го анексираше Крим многу американски генерали, приватно, кревале наздравици.
Им се врати стариот непријател. НАТО губеше смисла пред сето ова.
Фала за преводот. На хрватски форум беше преведено како срцев удар. И дека телото немало видливи повреди.Заебан е гугл транслејт, да ти преведам:
Полицијата ја прифати првичната верзија дека причина за смртта е мозочен удар, сепак истражителите наредија да се спроведе аутопсија.
Интересно, што овој историчар таму работел на тема пост-воени истражувања за злосторствата на нацистите во овој поширок географски регион.
Ти изгледа си Албанец?Фала за преводот. На хрватски форум беше преведено како срцев удар. И дека телото немало видливи повреди.
Nie miało widocznych obrażeń.
Овој медиум gazeta.pl е достоверен или е од "соросоидните"?