- Член од
- 30 август 2011
- Мислења
- 1.106
- Поени од реакции
- 1.364
Главен шитпостер на форумов е секако ![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
![Лолз :icon_lol: :icon_lol:](/styles/default/xenforo/emot/icon_lol.gif)
Оп оп им омекнува реториката.
Колку што знам Полска уште чека тенкови од Германија.Оп оп им омекнува реториката.
Какви педери. Абе дајте им ги бе. Да паднат многу митови во вода. Не дека Русите имаат супер оружје, али чисто да ви ги раскантаат Сергеј и Андрушка со тоа советското.
Кои се тие митови?Какви педери. Абе дајте им ги бе. Да паднат многу митови во вода. Не дека Русите имаат супер оружје, али чисто да ви ги раскантаат Сергеј и Андрушка со тоа советското.
А ти што си сине?Главен шитпостер на форумов е секако![]()
суровикин има пред пола саат станато од спиење и одма на работаА ти што си сине?
Автоматски споено мислење:
Абе не ги оставаат ни да спијат еј.
јас овде пуштам претежно видеа пак со назнака наводно и мои лични мислењаА ти што си сине?
на 5ти октомври претпоставувам?Во следниве денови, наводно ќе се тестирала Сармат нуклеарката. Натофили пазете да не се покакате.
Го знам и следев Иан од поодамна, неретко сум го фаќал во лага, дури и сум му посочувал на почеток дека греши за некои работи но набрзо сфатив дека си тера агенда па престанав да го пратам. Се уште знае да каже нешто добро но тоа е ко расипан часовник, и тој е точен два пати во текот на денот.
Ова е веќе трет или четврт профил од некој си инфлуенсер со милион следбеници дека збореле со Муск и овој им кажал дека зборел со Путин. И секој пат Муск им негира директно дека имал било каков контакт со нив. А пак со Путин последен разговор им бил пред 18 месеци на тема за вселената.
Еден од најголемите иноватори им плесна влице дека сме блиску до нуклерна војна и дека треба да се седне на маса . Не им оди по наративот и се обидуваат да го замолчат.
Ти си еден од 3цата кловнови тука и ништо повеќе...јас овде....
Не спиел, дремнал само... Како на дете кога ќе му купат играчка.суровикин има пред пола саат станато од спиење и одма на работа
и мои лични мислења
опа кој излегол од подрум
се јави и даре двојкатаТи си еден од 3цата кловнови тука и ништо повеќе...
Лик за потсмев и ништо повеќе, заедно со тие не толку сега активни Бугари затоа што им се стесна анусот овие два дена и се во подрум
Така да, да ти повторам, ти си еден од 3цата кловнови и ништо повеќе, врска немаш ни што си пишал ни што си ставил, све низ вода...
Поздрав![]()
![]()
![]()
![]()