Јас кога кажав дека целта на војната е обид да се обнови Сојузот ми се смеевте...(Видео) Шојгу: Ќе имаме нов Советски Сојуз, голем и силен
На социјалните мрежи се рашири видео од рускиот министер за одбрана Сергеј Шојгу како им се обраќа на воените и политичките лидери на Русија. Видеото наmakfax.com.mk
спремај се, ќе ја пееш химнаваЈас кога кажав дека целта на војната е обид да се обнови Сојузот ми се смеевте...
Тоа е за жал само обид што не верувам дека ќе можат да го постигнат.спремај се, ќе ја пееш химнава
Па истата музика е само со променет текст. И не може мала промена да се направи на текстот од советска во руска, има цели стихови и строфи за Ленин и комунизмот.^^Треба да си ја вратат химнава (со смена на текстот, советско во руско), една од је*ено најмоќните химни било кога.
Се смеат за да не те плачат од мука.Јас кога кажав дека целта на војната е обид да се обнови Сојузот ми се смеевте...
Посоодветно е прво да се самопрогласат за истото, по основа на десетици пати повеќе причини.
more like tis uan https://www.youtube.com/watch?v=GKvlt6rpb4Y&t=40sспремај се, ќе ја пееш химнава
Ако веќе наведуваш дека западната олигархија е окултистичка (за поупатените тоа е точно, за неупатените тоа е неприфатливо...), тогаш е повеќе од јасно дека мистеријата која стои зад големата игра е веќе решена-ликот кој стои зад секое човекоубиство, особено воено-масовните увиства, е самиот ѓавол, лично и персонално. Тој е ликот кој народите и властите ги с‘ска едни на други, за да се потаманат во што поголем број, оти на тој начин (преку мноштвото човечки жртви...) лукавиот му се одмаздува на Бога, Кој го смета човекот за свое врвно дело.Не е свесен за една работа иначе све што кажа е така. Окултната олигархија која владее со западот полека се спрема за војна и практично имаат и донесено одлука за тоа у Мадрид пред некое време на самитот на НАТО. Првично планираат 300000 војска па полека да стигнат до милион.
Све тоа сигурно ќе резултира со стискање на дугмињата и примена на стратешко нуклеарно оружје, и тоа е повеќе од јасно на сите. Она што е чудно е што они одат натака, а животот кој го имаат....острови, јахти, невини девојки у изобилие не им е битен. Тоа го става под знак прашалник кој е уствари во позадина во оваа голема игра, што е моментално најголема мистерија на планетава.
До сега не сме се соочиле со опасност од нуклеарна војна, или имало ама не голем ризик...сега сигурно одиме натака, без никаква дилема.