Ова е тажната вистина, која многумина се преправаат дека не ја гледаат.Најтрагично од се е зошто се случува ова што се случува во Украина, за едно мочано членство во посраното нато и да се шуњаат низ ходниците на Еу, бирократите да си играат курташак со давање на датум за датумот на датумот. Со други зборови за да дојдат до наше ниво, е тоа е вистинската трагедија.
.
Добар е планот на Зеленски. Не само што ќе ги примат по кратка постапка, туку и сосе Крим ќе ги примат.Ова е тажната вистина, која многумина се преправаат дека не ја гледаат.
Додуше, планот на Зеленски е малку поамбициозен, а тоа е да му дозволат да ги скокне сите пречки и веднаш, автоматски, да влезат во ЕУ. Тоа ќе го гледаме, кога НАТО ќе го прими Косово на истиот начин (што е никогаш), а може нема ни тогаш.
кој квалитет е тоа, после 110 години пак да функционира без проблем... папапа кај го има тоа беВо меѓувреме Русија испраќа брод кај што е потопен бродот Москва, направен 1913 година за време на Царот Николај.
Баце,не збори глупости.На секој можен идиотски начин ја браните Русија,више не е ни смешно,него глупаво.Ама стварно.Зошто да не возат? Гориво тече од чешма, немаат проблем со загадување, си бараат чаре да прогураат низ санкциите, т.е луксузот е на последно место.
Туку каква е ситуацијата во Северџанија? Падна произиводството на нови возила низ Европските компании, паѓа стандардот на швабите, што значи дека ќе мора да ги возат подолго кантите кои досега беа ударна сила на „нашата земја“, и веројатно со повисоки цени.
Со поскапената струја догодина во Скопје народот ќе гори што стигне, па воздухот во Пакистан ќе личи на шумски развигорец споредено со тој во Скопје.
у самата природа на човекот е да се солидаризира и симпатизира одредени движења, креации, правци, држави и т.н. Пример ако си педер ќе подржуваш геј паради, ако е некој буљаш ќе ги подржува американците и т.н.Баце,не збори глупости.На секој можен идиотски начин ја браните Русија,више не е ни смешно,него глупаво.Ама стварно.
Толку Македонија да ја браневте,сега сила ќе бевме,матер му ебам
Хахаха ме заболе таквото и за Русија и за Америка, а воедно и дали Европјаните имале греење.Баце,не збори глупости.На секој можен идиотски начин ја браните Русија,више не е ни смешно,него глупаво.Ама стварно.
Тоа не ми е јасно цело време,овие тука куртони што им се дојеба и онака мизерниот живот ако уопште живот може да се нарече,а си го онададат на изгорени Руски тенкови.Бре дегенерици у пмХахаха ме заболе таквото и за Русија и за Америка, а воедно и дали Европјаните имале греење.
Глупостите што ги прават нашите аљабаци ме удираат по џеб, е само тоа ме тангира во целата приказна.
Кои ровови,овој не мрднал од канцеларија.."дебело" сме навлезени во матриксот и само Господ знае што е и како е...Ne ve,
Alishtata mu se valkani od po rovovi shetanje.
Pa sea se sperma da gi peri so OXI Prashak .
Најлесно е да контролираш вакви банди на збирштини од платеници, лудаци, нацисти и т.н. уствари Хитлер исто правел со користење на дроги и стимуланси, имаше еден филм со Жан Рено btw https://www.imdb.com/title/tt0228786/На што се должела храброста, на наркоманска илузија, не на разум…
Значи Американциве или дилери или наркомани играат. Се знае најлесно се контролираат …
Абе ај дел разбирам дека мора да го лижат дупето на западњаците бидејќи имаат лични интереси, ама не ги разбирам останатите.Тоа не ми е јасно цело време,овие тука куртони што им се дојеба и онака мизерниот живот ако уопште живот може да се нарече,а си го онададат на изгорени Руски тенкови.Бре дегенерици у пм
Објасни зашто Русија треба да се исклучува од светските токови, треба санкции и изолација, а кога САД напаѓаше други земји (Либија и други), вршеше инвазии (Гранада и др.) и отцепуваше територии (Србија и сл.), немаше потреба од санкции, исклучување и изолирање?Баце,не збори глупости.На секој можен идиотски начин ја браните Русија,више не е ни смешно,него глупаво.Ама стварно.