Стенмарк, дај бе кажи од кај ги симна... почести не со едно линкче, не биди скржав. :wink:StenmarC напиша:2Pac Feat Nate Dogg - Thugs Get Lonely Too (Remaster)
2pac Eminem F_Tupac - When Thugs Cry (Unreleased) <--- оваа посебно
Не ги симнав од веб ... ги симнав преку WinMX i eMule ... пробај вака побарај ги ... ако ги нема ќе ти ги донесам на ЦД на нареден собир, или на маил може да ти ги пратам .... 8)Acid напиша:Стенмарк, дај бе кажи од кај ги симна... почести не со едно линкче, не биди скржав. :wink:StenmarC напиша:2Pac Feat Nate Dogg - Thugs Get Lonely Too (Remaster)
2pac Eminem F_Tupac - When Thugs Cry (Unreleased) <--- оваа посебно
Брат извини вака, ама ти да не имаш проблеми со слухот ???? 8)Radical Boy напиша:Бојана - Око мое
Само незнам каде да ја најдам, ако знае или пак ја има некој, ќе му бидам вечно благодарен :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: 8) :lol: :lol: :lol: :lol:Radical Boy напиша:Што знаете вие што е музика БЕ! :twisted:
Вие не знаете што е музика, не јас. Бојана е нашата најдобра естрадна уметничка :lol:
Таа песма ни е химна на маалото, а башка и помага при запек :twisted:
Radical Boy напиша:Бојана - Око мое
Само незнам каде да ја најдам, ако знае или пак ја има некој, ќе му бидам вечно благодарен :lol:
Не слушам радио ради името, не слушам пејач ради името ... слушам песна што ми се свиѓа 8)streetbond2005 напиша:stemark, ne gi slusaj antena radio ..tie imbecili nemaat pojma od muzika bre..ja forsiraat tamu djenifer lopez coece , slusni voopsto kako ja pee baladata...ko rasipana ploca skripi uh , ni emocija ni nisto...
koj moze neka ja simne we belong together od mariah slusaj ja vnimatelno i sporedi