Предлог песни за download

Член од
30 април 2006
Мислења
2
Поени од реакции
0
Please ovie mp3

Hi ! :pipi:
Nova sum ovde , forumot e super samo prodolzete taka !!
sakam da downlodiram besplatni mp3 i ako nekoj znae nekoja stranica za downlodiranje besplatni , pls neka mi ja kaze.
Potocno mi trebaat ovie pesni :

Insetiable - Darren Hayes
I don't want to miss a thing - Aerosmith
Big Big World
Hips don't lie - Shakira
Stupid Girls - Pink

Fala od napred.

^^Bibe

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
aj pobarajte ja Nocturnal Deligh - Matt Darey iii..ii.. 4ek da mi tekne use nekoja druga.....Apollonia - Andromeda Heights...Cosmic Culture - Time of Your life....pozdraf....

Matt Darey - Nocturnal Delight
ed2k://|file|matt_darey-nocturnal_delight-ute.mp3|12814862|77414BDDA030EC8FF0635CFB485B80EE|/

Cosmic Culture - ed2k://|file|Cosmic%20Culture%20-%20Time%20Of%20Your%20Life.mp3|9925286|67CF0A0E6320F6A031060D39423E6270|/

Apollonia - Andromeda Heights
ed2k://|file|Apollonia%20-%20Andromeda%20Heights.mp3|4681856|042F4ED8470E72AAB8C0322E7F41DF01|/

Download so emule ili nekoja kompatibilna programa so podrzuva ED2K linkoi...aj 4ao :)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Ма какви песни, одма симињајте најновиот албум на Paranormal Attack - Phenomenon, 2006-та година, лудница е, типот е незнам, по 903-ти пат на рипит врти кај мене албумов. :)

Член од
3 јануари 2006
Мислења
1.200
Поени од реакции
10
Tonchie напиша:
Не е чудно. Само е нелегално.
Инаку во последно време лајм вајр има многу корисници. Не знам како е состојбата на другите П2П апликации и на Торент. Но во последно време се што ми паднало на памет се нашло на лајм вајр.
П2П сите исти фајлови се вртат без разлика на која програма си. Баш тоа иам забележано. Еве јас на пример на Бершер сум и само околу 500,000 корисници имат се на се, али пак наоѓам се што ми треба. Тоа е пошто можам да снимам и од тие што се на Лајмвајр. Стварно не знам како работи тоа, али ваљда П2П е посебен нетворк и програмите само ти даваат пристап то фајловите на нетворкот.

Warrior

Born to laugh
Член од
15 декември 2005
Мислења
375
Поени од реакции
3
Ај ве молам ако можете да ја најдете Килинг лонлес од Хим!

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
BeBe11 напиша:
П2П сите исти фајлови се вртат без разлика на која програма си. Баш тоа иам забележано. Еве јас на пример на Бершер сум и само околу 500,000 корисници имат се на се, али пак наоѓам се што ми треба. Тоа е пошто можам да снимам и од тие што се на Лајмвајр. Стварно не знам како работи тоа, али ваљда П2П е посебен нетворк и програмите само ти даваат пристап то фајловите на нетворкот.

Pa normalno deka gi ima istite fajlovi....isti mrezi koristat...bearshare kolku so znam....ja koristi KAD isto kako i emule.... a emuleto koristi: ED2K SLS Source Exchange i KAD... LimeWire: KAD i bittorrent Shareazza: KAD i Bitorrent....spored mene emuleto ima najvise fajloj....pobrz download ovozmozuva.....za igri, filmovi i programi emuleto e zakonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....za mp3 samo DC++

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Може некој да ми каже која е овааа песна ?? ја имав на цд од еден другар и ја бев снимил на комп. но ми го форматираа и сеа ја немам песната :cry1:
оди некако вака:
-hej dj, where's the beast, ttt ttt tt tt ttttt ttt..... :)
ако можете помагајте

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Bibe_2003 напиша:
Hi ! :pipi:
Nova sum ovde , forumot e super samo prodolzete taka !!
sakam da downlodiram besplatni mp3 i ako nekoj znae nekoja stranica za downlodiranje besplatni , pls neka mi ja kaze.
Potocno mi trebaat ovie pesni :

Insetiable - Darren Hayes
I don't want to miss a thing - Aerosmith
Big Big World
Hips don't lie - Shakira
Stupid Girls - Pink

Fala od napred.

^^Bibe
Ти Бибе пиши ми го мејлот по приватна порака,ги имам јас сите тие песни што ги кажа!!

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Епа отварате P2P програмче и штракате Dino Psaras и симињате све. Типот е лудница.

П.С. За оние кои обожаваат trance.

Handsome

Love me or Blow me !!!!
Член од
21 јануари 2006
Мислења
852
Поени од реакции
1
Handsome напиша:
Може некој да ми каже која е овааа песна ?? ја имав на цд од еден другар и ја бев снимил на комп. но ми го форматираа и сеа ја немам песната :cry1:
оди некако вака:
-hej dj, where's the beast, ttt ttt tt tt ttttt ttt..... :)
ако можете помагајте
anybody ????

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ај ве молам напишете предлог песни за download. Нешто комерцијално што се врти по Antenna 5 и MTV.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.217
Поени од реакции
941
Малку се забаталила темава :)

1. Pandora - Sands Of Time
2. ATC - My Heart Beats Like A Drum (Club Mix)
3. Hilary Duff - Stranger (Vada Mix)
4. All Saints - Chick Fit (Kissy Sell Out's Excellent Adventure)
5. Brick & Lace - Love Is Wicked (MF Remix)
6. Danny & Therese - If Only You

VaZzilL

Сантино Џеновезе
Член од
23 април 2007
Мислења
921
Поени од реакции
39
Shantel - Bucovina
Samim - Heater
Robbie Rivera - One eye shut