Прво признајте не, после демаркација!

Член од
12 февруари 2008
Мислења
338
Поени од реакции
16
pa kako mislis deka ako potpisat nekoj dogovor nie ce se spasime od mislata ili ideata golema albanija koga zad niv stoi cela evropa i amerika

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
Aбе во целава ситуација ме зачуди ставот на ДУИ и ДПА, замисли ја поддржаа одлуката на владата за да не се признае независноста на Косово пред да се направи демаркацијата на границите. Ама валда и тоа е некоја договорена замка кој знае...

Тане

„Форумџија во години“
Член од
6 март 2007
Мислења
49
Поени од реакции
1
Сакат да ни продават мадиња за бубрези!:pos2:

Поздрав!

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
ts, ts, c, c
cel narod, boliden...
demarkacija... c, c, c, c
pa posle ke se priznaelo
:pos2:
debilen narod, debilni politicari
Neli ja gledate demarkacijata vo sred vasiot dvor bre kopuci koja ja napravivte so ramkovniot????

Никола_МКД

Corazón blanco
Член од
18 март 2007
Мислења
1.213
Поени од реакции
22
прво знамето нека го сменат, па после за признавање ќе размислиме

Член од
27 ноември 2007
Мислења
41
Поени од реакции
2
Правилата за пазарење се јасни. Прости и познати.

На кого му е зорт да купи, ќе плати.
На кого му е зорт да продаде, ќе даде ефтино.

Кој сака да исполнува услови за во НАТО, ќе слуша што ќе му заповедаат од НАТО...

bravo edonstavno si ja svatil celata rabota:pos2:

Член од
13 март 2008
Мислења
10
Поени од реакции
0
More da im ebam majkata albanska na site
:nenene: dete ne bidi tolku emotiven...

pa kosovskata politika e po zrela od makedonskata i toa se dokazuva...
makedonija sekoj den vleguva vo po dlaboka kriza a kosovarite napreduvaat.. ne zaboravajte deka problemot so demarkacijata e nametnat od srbite i toa ne treba da bide bolno za makedonija zosto i vie da bevte vo nivna pozicija prvo ke bravte priznavanje pa posle demarkacija zamislete nekoj vas politicar da potpise so bugarija za promenuvanje na granicnata linija kako ke reagiravte?

inace gi pozdravuvam kosovskite politicari zosto stvarno dokazuvaat zrelost.. :helou: :smir:

Член од
18 декември 2007
Мислења
448
Поени од реакции
51
јас овде не разбирам нешто...ок не сум посебно загреан за признавање на косово само...кога правиме договор за демаркација, со кого тој договор ке го потпишеме???со влада што не ја признаваме???и воопшто целиот акт на потпишување нели во исто време значи и признавање???

Kajgana Shop

На врв Bottom