Ipsissimus
P.I.
- Член од
- 23 јули 2010
- Мислења
- 15.582
- Поени од реакции
- 12.949
Kakva zezancija Bog da cuva?Вие сериозни сте за ова со јајцево или ова е некоја зезанција? Доколку се работи за саркастична шега ви се молам имајте малку усул да не ги повредите религиозните чувства на сериозните муслимани кои го читаат форумов.
Кога гледам какви дебилштини има на форумов, понекогаш ми е тешко да им поверувам на очиве!Kakva zezancija Bog da cuva?
Zar i na svoite oci ne si veruvate?
1. Сликата се гледа дека е монтажа во делот кај девојката што го држи јајцето.сликата е избришана по барање на Proud to be a muslim
Bring it on.Srce sakas klipce da vidis deka ne e montaza
HahahahСрце си слушнала ли ти за гешталд? Во психологијата тоа е назив за способноста на мозокот да гледа тоа што тој сака. Еве ти кажи ми дали на сликава гледаш две лица или вазна?
Што има на сликава? Црна вазна, или две бели лица?
Ауууу! па ти си ја одкрила Америка!! Си одкрила дека во некој јајца жолчката не е округла!Hahahahgo gledam toa sto go sakam aj preseci utre ti pa ke vidis toa sto sakas dali ke go vidis, da ne vidis vakvo jajce
Прегледај го приврзокот 33769
za razlika od ova
Прегледај го приврзокот 33771
Ауууу! па ти си ја одкрила Америка!! Си одкрила дека во некој јајца жолчката не е округла!
Можам само да предпоставам што ќе се случи кога ќе одкриеш јајце со две жолчки! Можеби тогаш ќе станеш полигамист, и ќе веруваш во два богови?!
Да, да. Твоето јајце... Ја тргна сликата, а? Ама, јас ја зачував.lele ne znaev kako izgleda pa si vikam moze google ke me nauci, ama tvoja bese idejava.Vo sekoj slucaj blagodaram eve vaka izgledale, no ova nema vrska so moeto jajce.
Прегледај го приврзокот 33775
Епа што чекаш, почни да веруваш во две божества! Зарем не им веруваш на очите?! Зарем не гледаш каква божествена порака е тоа?!? ДВЕ ЖОЛЧКИ ВО ЕДНО ЈАЈЦЕ!!lele ne znaev kako izgleda pa si vikam moze google ke me nauci, ama tvoja bese idejava.Vo sekoj slucaj blagodaram eve vaka izgledale, no ova nema vrska so moeto jajce.
Прегледај го приврзокот 33775 Прегледај го приврзокот 33776
Ај со тебе ќе играме една нова игра душо.I sto sega ako ja zacuva, sreken si?Da ti kupam lizavce?
Прауд, нашата вера не се базира на вакви работи... Ко прво ти не знаеш дали е вистина тоа со јајцето или некој сам го направил тоа намерно, за да се шират пропаганди по интернетов...lele ne znaev kako izgleda pa si vikam moze google ke me nauci, ama tvoja bese idejava.Vo sekoj slucaj blagodaram, no ova nema vrska so moeto jajce.
Прегледај го приврзокот 33775 Прегледај го приврзокот 33776 Прегледај го приврзокот 33777
Nemoj sega da reces deka sum go nacrtala jas
Море море види кој се кефтиOhoo majstore, pa ova se prasanje za doktorska disertacija
Daj nesto polesno prasaj gi kolku za 6 ka.![]()