Чекај сеа малце. Нели цело време по форумиве досега трубите дека немало ниедна црква на арапскиот полуостров, за сега одеднаш да произлезе дека имало ама требало да се запалат истите. Па да му ебам мамата, до толку ли ти е исперен мозокот, па играш дежурен наивко на форумов?
Колку си ти бистар, се мислев дали уопште да ти реплицирам.
Еве специјално за АлЗавахири од Македонија:
Во Саудијска Арабија нема цркви.
Во Саудијска Арабија е забрането да се градат цркви.
Арабијски полуостров и Саудијаска Арабија не се исто. Едното е држава, другото географска целина. На Арабијскиот Полуостров има и други држави: Кувајт, Оман, Катар....
Во Кувајт има цркви. Али изглеа не за долго...
Ај сеа вратисе и види твојот поглавар што препорачува, па дојди, кажи уште некоја шега да се посмееме.
П.С. Бараката за дрва ( не Црква) во Лабуништа ја запалија исламофобични каурчиња како тебе, за да ги дозагреат тензиите помеѓу муслиманите и христијаните. И се додека копилиња од таков ков се шетаат во реалниот и виртуелниот свет, огннот ќе се потпалува .... Кити.
Да, да, како што викаш копилиња како мене, ја запалија црквата у Лабуништа, а не мирољубивите Муслимани. Не верувам дека дури ни ти во својата вехабијска затупеност веруваш во тоа.
--- надополнето: 25 март 2012 во 19:40 ---
Duh Sa Sekirom,zatoa nemoj voopsto na takvi namerni provo kacii da im vozvrakjas.
Ovie se kako Evreite za vremeto na Musa a.s. Bratot si go ubil za da go napravi komsijata ubiec. InsAllah glavite i ovie sami ke si gi zapalat samo za da kazat deka nie sme loshi.
Ти мирољубив Муслиману нели викаше дека јас децата би си ги убил за да те набедам тебе. Сега братот.
Изгледа копилето (како што ме нарече другар ти) станало по попустливо кон Муслиманите. Пред тоа нели и децата би си ги убил, а сега само братот. Едно скалило подоле сум отишол, а не сум ни приметил. Сум омекнал од прошли пут до сеа, изгледа.
Сериозно, дискусијата со вас е многу смешна, освен глупави навреди немате ама баш никакви аргументи.