Прашања до атеистите

Статус
Затворена за нови мислења.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Нешто не те сфатив? Дообјасни на што точно мислиш.

o_O
Не е битно, ти си знаеш....голем си.
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 10:01 ---
Сигурен си дека мисли?:D
Се јавило и куртончето.....има и оно нешто да каже. Се поштуе бе секое мислење, браво. :vozbud:

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
А го разбра што сакаше да каже?
Пушти го бе... оној правиот Bodhidharma сигурно се превртува во гробот кога гледа кој се не се крие позади неговото име... :cool:

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
Пушти го бе... оној правиот Bodhidharma сигурно се превртува во гробот кога гледа кој се не се крие позади неговото име... :cool:
Жив е уште, само не се вика Бодидарма.

Bodhidharma

Член од
17 септември 2011
Мислења
10.783
Поени од реакции
15.399
А ааааа ..ти си му инкарнација....:pos:
Ме начека сега, ја мислев да остане тајна тоа ама се издадов........ај нема везе.:pos: Само има разлика од инкарнација до реинкарнација па и повторно раѓање.....aj може у некој нареден живот би разбрал.

B

Black Guard

Гостин
Ќе имаш доблест да ни појасниш која е разликата?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Која ти е таа потреба да се гребеш кај атеистите?
Не е битно, ти си знаеш....голем си.
Прво, со прашањето си даваш за претпоставка дека јас не сум атеист (демек ме знаеш), па сега лижам г'з на група која од друга страна е. Нит ме знаеш, нит ќе ме знаеш, претпоставките затоа, најубаво, задржи си ги за себе.

Не е потреба, туку лични ставови кои ете, со некои од нив паѓаат у паралела. Некои мои ставови и гледишта со тебе ќе паднат у паралела. За твојот задник да не испадне тогаш дека се гребам?

Тоа за дообјаснувањето беше давање уште една шанса да си ги средиш малку мислите поефикасно, да не испадне дека влечеш некакви заклучоци за мене, а поим немаш никој сум/што сум.
--- надополнето: 21 јуни 2012 во 12:28 ---
Ме начека сега, ја мислев да остане тајна тоа ама се издадов........ај нема везе.:pos: Само има разлика од инкарнација до реинкарнација па и повторно раѓање.....aj може у некој нареден живот би разбрал.
И инкарнација и реинкарнација ти е повторно раѓање, така да не знам зошто тропаш безвезно.

Gurdjieff

Bastardo dentro
Член од
12 јануари 2011
Мислења
3.645
Поени од реакции
1.264
Prashenje do ateistite:
Shto nudat ateistite posle smrta?......Pepel?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom