samantha
who's tha boss?
- Член од
- 16 октомври 2007
- Мислења
- 196
- Поени од реакции
- 1
:violent1:Into the Wild....
Filmot e gospode zemi me...Praven e po kniga i bi trebalo da bide artisticki prikaz na toa kako covekot treba da otfrli se sto e opstestveno odnosno "part of the system".
No ona sto filmot go pokazuva e mladic od 23 godini koj a napizdan na celoto opstestvo=svoite roditeli, i sakajki da go izrazi svojot revolt i gadenje, frla se materijalno i zaminuva na pat kon Aljaska kade planira da go pomine ostatokot od zivotot, sekako sam.
Filmot si ima nekoe tecenie i vrska..da sekoj treba da iskusi takvo nesto.Da se stava sebe si vo opasni i nepredvidlivi situacii, da se predizvikuva samiot sebe si za da si gi izmeri i sekako zgolemi silite i izdrzlivosta.Popat mladicot zapoznava mn lugje i od sekogo uci po nesto.
Ona sto mudrite go prasuvaat e ...
Vo red sto kje stignes vo Aljaska...I posle sto?
Filmot sekako zavrsuva neverojatno...Mladicot umira.:nesvest:
No ne pred da sfati deka
...Happiness is not real if not sheared...
E tuka izbezumiv...So e porakata na filmot..
???Follow youre dreams and die..pardon till death(da bideme dramaticni)
Ne znam a na kraj od filmot sakav da si gi presecam venite ili da si zakopam silo u oko..heheh
No lugjeto gledaat na ovoj film ko nesto neverojatno i jako.
Ottuka prasanjeto so mi e na mene???:uvo:
Filmot e gospode zemi me...Praven e po kniga i bi trebalo da bide artisticki prikaz na toa kako covekot treba da otfrli se sto e opstestveno odnosno "part of the system".
No ona sto filmot go pokazuva e mladic od 23 godini koj a napizdan na celoto opstestvo=svoite roditeli, i sakajki da go izrazi svojot revolt i gadenje, frla se materijalno i zaminuva na pat kon Aljaska kade planira da go pomine ostatokot od zivotot, sekako sam.
Filmot si ima nekoe tecenie i vrska..da sekoj treba da iskusi takvo nesto.Da se stava sebe si vo opasni i nepredvidlivi situacii, da se predizvikuva samiot sebe si za da si gi izmeri i sekako zgolemi silite i izdrzlivosta.Popat mladicot zapoznava mn lugje i od sekogo uci po nesto.
Ona sto mudrite go prasuvaat e ...
Vo red sto kje stignes vo Aljaska...I posle sto?
Filmot sekako zavrsuva neverojatno...Mladicot umira.:nesvest:
No ne pred da sfati deka
...Happiness is not real if not sheared...
E tuka izbezumiv...So e porakata na filmot..
???Follow youre dreams and die..pardon till death(da bideme dramaticni)
Ne znam a na kraj od filmot sakav da si gi presecam venite ili da si zakopam silo u oko..heheh
No lugjeto gledaat na ovoj film ko nesto neverojatno i jako.
Ottuka prasanjeto so mi e na mene???:uvo: