CueBaLL
Schizophrenic
- Член од
- 7 декември 2008
- Мислења
- 1.137
- Поени од реакции
- 34
thnxx 4 ur advice...епа фрли ја камерата
a kako na vistata isto 64bitna mi ja prepoznavase odma`...
thnxx 4 ur advice...епа фрли ја камерата
A што модел имаш на камера, ако не ја бива не ја бива врати се на Vista или па не ја користи кога не е компитабилна со седмицатаthnxx 4 ur advice...
a kako na vistata isto 64bitna mi ja prepoznavase odma`...
а тоа фајлост е програма или нешто приватно?simnav rar fajl ali imalo staeno password e sea problemot e sto so rar password recovery programa ke treba 60 godini da go najde passwordot, dali ima drug nacin da go ekstrahiram fajlot?
od drugo mesto nemozam da go simnam fajlot samo na edno mesto go ima.
Постои друг начин ај пиши ми го името на Rar-от copy pastesimnav rar fajl ali imalo staeno password e sea problemot e sto so rar password recovery programa ke treba 60 godini da go najde passwordot, dali ima drug nacin da go ekstrahiram fajlot?
od drugo mesto nemozam da go simnam fajlot samo na edno mesto go ima.
пробај унинстал и пак ја инсталириЗошто кога ќе играм кантер 5 минути убаво се игра (ич не сецка), а после 5-6 минути поминати во играње ќе фатит да сецкат.:nerv:
Сеа проблемов е до кантерот или до пц?
Мислам сецкање: Успорено зумирање, пукање и др.
Фала однапред.
Дали и на други игри ти прави така или само на кантер?Зошто кога ќе играм кантер 5 минути убаво се игра (ич не сецка), а после 5-6 минути поминати во играње ќе фатит да сецкат.:nerv:
Сеа проблемов е до кантерот или до пц?
Мислам сецкање: Успорено зумирање, пукање и др.
Фала однапред.
Па види сега. Отвори кукиштето па истичти го од прашината, не чачкај многу, чисти ги кулерите.И што можам да сторам да не загреват?
или е зае*ана нешо...