Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Решив после подолг период да ја поиграм ГТА сан андреас.
Ја инсталирав, крак, но не се пушта.
Стискам на иконата и до стрелката од маусот се појавува песочното часовниче и понатаму ништо не се дешава.м
Шо може да е проблем?
Перформанси иам. Драјвери и слично иам.

Od cd li ja instalirase ili sega ja simna

Modern Warfare 2:
Дечки играва ја купив,на три CD-а е,никако не можам да ја инсталирам,т.е. незнам:nesvest: како,проба еден пријател што ми го одржава РС то,и тој ја инсталира донекаде потоа зкочи и тој не знеше како,од продавницата ми рекоја дека никој досега не се пожалил за инсталирање,не било многу тешко,играва ја имам еден месец и така стои во фиокава,ако има некој расположен да ми помогне да ја инсталирам играва ке бидам :vozbud: Intel Celeron D 347, 3066 MHz (23 x 133) NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB )HD ExcelStor Technology J8080S ATA Device (76 GB , IDE),,,,меморија 3GB RAM,ако трба дополнителна информација за компјутерот кажете.

Aко може скриншот од фајловите и од делот каде ти закопува.

Modern Warfare 2:
Дечки играва ја купив,на три CD-а е,никако не можам да ја инсталирам,т.е. незнам:nesvest: како,проба еден пријател што ми го одржава РС то,и тој ја инсталира донекаде потоа зкочи и тој не знеше како,од продавницата ми рекоја дека никој досега не се пожалил за инсталирање,не било многу тешко,играва ја имам еден месец и така стои во фиокава,ако има некој расположен да ми помогне да ја инсталирам играва ке бидам :vozbud: Intel Celeron D 347, 3066 MHz (23 x 133) NVIDIA GeForce 9500 GT (1024 MB )HD ExcelStor Technology J8080S ATA Device (76 GB , IDE),,,,меморија 3GB RAM,ако трба дополнителна информација за компјутерот кажете.

Pa mislam deka procesorot ti e slab ama neznam toa dali ima vrska za igrata

Два пати ја симнав, и еднаш од ЦД ја снимив.
И не се пушта никако

Mozda e do crakot ako ne e do toa neznam inaku iam edna verzija ja simnav skoro snow andreas 800 mb sigurno ke ja pusti

Pa mislam deka procesorot ti e slab ama neznam toa dali ima vrska za igrata

Mozda e do crakot ako ne e do toa neznam inaku iam edna verzija ja simnav skoro snow andreas 800 mb sigurno ke ja pusti
Хахаха процесорот му е подобар од мојот а јас ја играм со речиси се на најјако.Јас мислам дека инсталацијоните фајлови се оштетени пробај на друг ком. инсталирај.

Дали може need for speed most wanted да се игра онлајн? ако може пишете како?:smir:

За да се најди оригиналка тешко...еднаш пробував нешто цд кеј бараше друг изледа од тоа е...:toe:

Ако се сеќавам добро, NFS: Most Wanted ја имаше во Југотон за 250 денари. Провери дали имаат уште.

Едно прашање во врска со ПЕС 06. Сакам да ставам најнов option file. Пробав со повеќе option files...ги ставам во C:\Documents and Settings\User\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1, но кога одам во играта повторно се старите играчи од 2006. Некое решение за ова? :toe:

Првев пред некој ден формат и сега имам проблем кога инсталирам некој игра.....на сред инсталација или пред да ја пуштам играта ми вади ерор..на сред инсталација е само кај ПЕС 6 ми вади D;/Pes 6/Pro_evolution_soccer_6_Rip.part2.ex..а другите игри ги инсталира ама вади некој ерор пред да се уклучат:nesum:
Чаре ?

Првев пред некој ден формат и сега имам проблем кога инсталирам некој игра.....на сред инсталација или пред да ја пуштам играта ми вади ерор..на сред инсталација е само кај ПЕС 6 ми вади D;/Pes 6/Pro_evolution_soccer_6_Rip.part2.ex..а другите игри ги инсталира ама вади некој ерор пред да се уклучат:nesum:
Чаре ?

Не го допиша еророт, неможам да ти помогнам :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom