Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба бизнис план инто благодарам:helou:

Zdravo forumdzii!
Mi treba tema po geografija na tema "GEOGRAFSKI FAKTORI ZA RAZVOJ NA TURIZMOT" (za nekoe mesto pokonkretno).
Po moznost Power point prezentacija, ili ako ne jas ke go sredam, inace za ponedelnik mi treba :nesum:

Fala odnapred!

Да не му се наоѓа на некој материјал поврзан со затворите, класификацијата на затворениците и се што е поврзано со нив?
Од помош е било што: книги, скрипти, брошури, учебници, pdf.....Пишете ако имате, што повеќе соберам, тоа подобро :) фала.

Ако има некој било каков материјал на тема дигитална телевизија и IP телевизија ве молам постирајте.Faleminderit :D

Опис на ликовите на Костадин и Симка од Печалбари фала однапред

Ке може некој да ми најде нешто за Антиколонијалните борби во Африка, Тунис, Алжир и Мароко.

нешто за сулфурна киселина имате??? на македонски ми треба... својства/пронаоѓање/употреба...

Да не има некој нешто за рок музика предавање нешто за почетоците, развитокот па натаму...
Било што?

Ми треба бизнис план итно , ако му се наоѓа на некој

mi treba materijal za grafika vo delphi se so imate

Да не има некој нешто за рок музика предавање нешто за почетоците, развитокот па натаму...
Било што?

Епа пратив у семинарски...сега и у проекти ли:wink:

mi treba materijal za grafika vo delphi se so imate

Mastering Delphi.(graphics).

ПП...

Нешто за корозија на метали? Фала.

По ПП.

Ми треба процесот(ако е легално:smir:) од 3 чекори за добивање на тринитротолуен т.е.нитризација со азотна и сулфурна киселина ама објаснет со хемиска реакција,на википедија е само со зборови објаснет,а професорката ми бара и реакција.

Ако има некој било каков материјал на тема дигитална телевизија и IP телевизија ве молам постирајте.Faleminderit :D

ПП...

ми треба некој да ми помогне со проект по биологија, тема фотосинтеза. Ако има некој нека пише....однапред многу благодарам

по ПП...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom