Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување Време на започнување
Поим за подпрограми. Функциски и процедурални подпрограми.
Барав ама слаба работа а и у книгата ногу малце матрејал е :(

Wiseguy напиша:
Поим за подпрограми. Функциски и процедурални подпрограми.
Барав ама слаба работа а и у книгата ногу малце матрејал е :(

или нешто за Анатомија и Физиологија на сетилото за слух кај човекот

Дечки ај ако има некој проектна за матурска по историја. По можност за Наполеон/Француската револуција... но може и за било што, колку концептот да го видам. :helou:

Dajte nekoi podatoci za tikvesko debarsko i mavrovsko ezero minimum po dve strani za sekoe mi treba. fala odnapred pobrzo ako moze

Ми требаат состави на теми:
1. Пороците на младите луѓе денес
2. Скап живот - евтино достоинство

За утре ми еее ... Ве Молааам !

:toe:

Некој да ми помогне со матурска проектна задача на тема:
-Превезување на опасни материи со патен транспорт(Carriage of dangerous goods by road)

Некој да ми помогне со матурска проектна задача на тема:
-Превезување на опасни материи со патен транспорт(Carriage of dangerous goods by road)

Конкретно патен(асвалт) или и МЖ е уклучена,и сепак зависи од дијапазонот на истите материи т.е дали станува збор за радиоактивни материјали,за хемикалии чиј евентуален контакт со средината ќе направи беља..еве на пример сулфурна киселина-значи за каков дијапазон збориме конкретно или пак станува збор за Општи интернационални правила кои треба да се почитуваат(пр одржувај законски одредена дистанца од цистерна со Плин и сл)??

Имам проект по македонски на тема Јоаким Крчовски - Био библиографски податоци со осврт кон книжевната дејност.

Ако може некој да ми даде тест, да биде до 5-7 страни, а може и повеќе, или пак да ми каже што поточно да пишам.

Благодарам однапред.

ми треба некој да ми помогне со проект по биологија, тема фотосинтеза. Ако има некој нека пише....однапред многу благодарам

Многу убава тема...ќе би,а во меѓувреме еве ќе се стопли-искористи ја приликата да докажеш дека растенијата се движат,експериментот е едноставен постави го растението на одреден агол каде само Мал дел од него е под сончева светлина...а другото јок...по недела дена истото растение ќе се навали да се види.....со сонцето т.е повеќе фотосинтеза:toe:

(АМАН ТЕРМИНОТ ПРОЕКТ МЕ ДЕМОТИВИРА!!!)

Итно ми треба проектна по ГЕОГРАФИЈА на тема Азија. Што е можно побрзо. Ако треба ќе платам колку е потребно.

хелп плис .... :toe:

Кандид, кратка содржина,ениван?

Нешто за корозија на метали? Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom