Полициска академија - Скопје

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.694
Поени од реакции
1.402
И јас доаѓам! Секако, со надеж дека ќе ме примат и покрај тоа што не најдов 30000 врски.:D
Сакав да ве прашам, дали ако штиклирам дека сакам да ме примат во приватна ако не влезам во државна квота, ќе ме напикаат во приватна?
Ќе те напикаат со задоволство :D И онака им требаат пари, огромна кирија плаќаат на мвр за зградите.... Освен ако некој друг не е напикан место тебе :)
 
Член од
30 март 2010
Мислења
88
Поени од реакции
212
Што значи дека и на вториот упис можам да влезам во приватна квота?
 

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
И јас доаѓам! Секако, со надеж дека ќе ме примат и покрај тоа што не најдов 30000 врски.:D
Сакав да ве прашам, дали ако штиклирам дека сакам да ме примат во приватна ако не влезам во државна квота, ќе ме напикаат во приватна?
Мислам дека да :D
 

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
22.500
Поени од реакции
50.483
И јас доаѓам! Секако, со надеж дека ќе ме примат и покрај тоа што не најдов 30000 врски.:D
Сакав да ве прашам, дали ако штиклирам дека сакам да ме примат во приватна ако не влезам во државна квота, ќе ме напикаат во приватна?

Само доколку немаш доволен број на поени за во државна квота
 
T

Torchyrus

Гостин
Сакам да ве прашам за смештај кое решение е најповолно ? Мислам дека Стив е најблиску од студентските дали е добро тоа решение ?
 

DejanB.

Се залетувам...
Член од
20 декември 2009
Мислења
506
Поени од реакции
14
Знае некој колку има пријавено студенти по првиов уписен рок ?
--- надополнето: 16 август 2013 во 20:33 ---
Знае некој колку има пријавено студенти по првиов уписен рок ?
 
Член од
30 август 2009
Мислења
539
Поени од реакции
171
150 сум, а примаат 160, па шо мислите би требало ли да ме примат (редовен со кофинансирање)?
 
Член од
8 август 2012
Мислења
108
Поени од реакции
23
Зарем уште во прва година има три јазика за учење или грешам
--- надополнето: 26 август 2013 во 02:15 ---
Навистина ли има 3 јазици во првиот семестар или грешка сум?
 

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.694
Поени од реакции
1.402
Зарем уште во прва година има три јазика за учење или грешам
--- надополнето: 26 август 2013 во 02:15 ---
Навистина ли има 3 јазици во првиот семестар или грешка сум?
Изборни ти се јазиците, еден странски јазик е :)
 
Член од
8 август 2012
Мислења
108
Поени од реакции
23
Кога би бил вториот уписен рок?Дали има воопшто втори?
 

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.694
Поени од реакции
1.402
Кога би бил вториот уписен рок?Дали има воопшто втори?
Искрено ретко има втор уписен рок, и ако има 95% е само за вонредни или евентуално некој ако се откажал од редовните па ти на негово место, али по некоја логика треба да имаш некој да ти го чува тоа местенце или слично, инакy вториот уписен рок е 03 и 04.09 а третиот 17.09

http://www.fb.uklo.edu.mk/PDF/soopstenie za slobodni mesta vo vtor rok 2013.pdf ова може да ти помогне :)
 

PsychoalieN

Омлет мастеР
Член од
12 јули 2009
Мислења
1.694
Поени од реакции
1.402
Забораив да пишам.. да се пофалам и ја сум примен :D :D
Со среќа колега :) И на сите останати, све 10ки да редите :D (a не ко баба ми, тоа книшката све 5ки да ja полниш ми вика -.-)
 
Член од
30 август 2009
Мислења
539
Поени од реакции
171
Има ли некој од велес шо патуваат да ми кажат, околу трошоците, оти ич не ми се седи во ск..
 

Kajgana Shop

На врв Bottom