- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 26.226
- Поени од реакции
- 42.971
Грета после говорот во УН скромно се врати дома на својата јахта зошто авионите загадуваат.
Ама она пие лимонада од Јужно Афрички лимони без сламка.Грета после говорот во УН скромно се врати дома на својата јахта зошто авионите загадуваат.
Сламките ја загадуваат околинатаАма она пие лимонада од Јужно Афрички лимони без сламка.
Se umira nemaj gajle, 10 godini po red od takvi 0.5 stepeniАко им е за средината нека спречат аерозагадување...не се умира од 0.5Ц потопло лето.
Според научници викаат дека ако ништо не се направи (а ќе се направи) дека 1-2Ц максимум ќе порасне за 50-100 години. Мислам дека не е алармантно и вредно за вложување на многу енергија и напори за спречување. Барем јас не сум мотивиран да активно да барам мерки против климатски промени. Додека ПМ10 итн мислам дека е поалармантен и битен проблем од ЦО2.Se umira nemaj gajle, 10 godini po red od takvi 0.5 stepeni
Sent from my SM-J320FN using Tapatalk
Обично од едното следи другото. Ако намалиш со емисија на 10 микрометарски честички, ќе намалиш и со емисија на СО2.Според научници викаат дека ако ништо не се направи (а ќе се направи) дека 1-2Ц максимум ќе порасне за 50-100 години. Мислам дека не е алармантно и вредно за вложување на многу енергија и напори за спречување. Барем јас не сум мотивиран да активно да барам мерки против климатски промени. Додека ПМ10 итн мислам дека е поалармантен и битен проблем од ЦО2.
Демокративе само му направија услуга на Трамп со постапкава за импичментУсловување на финансиска/воена помош со отпуштање на јавен обвинител - ако не е болест, не знам што е.
Не тоа, болест е да Трамп да тврди дека сушел некакво мочуриште, а болест е и за тие што веруваат во тоа.Условување на финансиска/воена помош со отпуштање на јавен обвинител - ако не е болест, не знам што е.
Импичментот на Доналд Трамп - доколку воопшто биде спроведен - ќе заврши исто како и импичментот на Бил Клинтон: мнозинството пратеници во Конгресот ќе гласаат ЗА, а мнозинството пратеници во Сенатот ќе гласаат ПРОТИВ, а плавиот Трамп ќе си го истера својот прв претседателски мандат до крај.Демокративе само му направија услуга на Трамп со постапкава за импичмент
Како што рече со уцена влијаеле да се запре истрага за потенцијален криминал, и сега Трамп бил лошиот оти барал истата истрага да се обнови![]()
Се согласувам дека е болест некој да дупи проста раја во здрав мозок - одличен пример дека американците не се ништо поарни од нас Македонците, но и условување на финансиска/воена помош со отпуштање на јавен обвинител исто така е болест.Не тоа, болест е да Трамп да тврди дека сушел некакво мочуриште, а болест е и за тие што веруваат во тоа.
Mislam deka eventualno ako Voren dobie kandidatura od Demokratite, Tramp ke ja izede za pojadok. Osobeno koga ke pochnat da ja melat so toa shto lazhno se prestavuva kako starosedelec/Indijanka.Колку е гнасен Волстрит, практично со последнава афера, се надеваат дека единствени кандидати за претседател ќе останат само Бајден и Трамп.
Ворен туку што го помина Бајден пред некој месец и сега наеднаш излезе аферава.
![]()
Wall Street Democratic donors warn the party: We'll sit out, or back Trump, if you nominate Elizabeth Warren
In recent interviews of big-money Democratic donors, CNBC has found this opinion is becoming widely shared as Warren surges against Joe Biden.www.cnbc.com