- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.494
- Поени од реакции
- 41.970
Трамп се откажал од твитерот, ова ќе бидат досадни 4 години
Сакаше да кажеш бидна Обама.Ете бидна и Трамп...
Јас баш спротивното го слушнав да го каже вчера - кажа дека воопшто не сака да користи Твитер и Фејсбук, но кога си има работа со пристрасни медиуми, Твитер и Фејсбук му се алтернативи преку кои успева да го каже својот став во јавноста, и затоа ако медиумите останат пристрасни кога ќе известуваат за неговите политики и неговите постапки без воопшто да го прашаат за коментар, ќе продолжи да ги користи Твитер и Фејсбук.Трамп се откажал од твитерот, ова ќе бидат досадни 4 години
изгазнат му е твитерот, за другите социјални медиуми не знам.Јас баш спротивното го слушнав да го каже вчера - кажа дека воопшто не сака да користи Твитер и Фејсбук, но кога си има работа со пристрасни медиуми, Твитер и Фејсбук му се алтернативи преку кои успева да го каже својот став во јавноста, и затоа ако медиумите останат пристрасни кога ќе известуваат за неговите политики и неговите постапки без воопшто да го прашаат за коментар, ќе продолжи да ги користи Твитер и Фејсбук.
Не делува изгаснато.изгазнат му е твитерот, за другите социјални медиуми не знам.
Donald J. Trump
1 hr ·
To Americans: You will never be ignored again. Your voice, your hopes and your dreams will define our American destiny. Your courage and goodness and love will forever guide us along the way.
Together we will make America strong again. We will make America wealthy again. We will make America proud again. We will make America safe again - and yes, together, WE WILL MAKE AMERICA GREAT AGAIN!
318K Likes15K Comments41K Shares
Donald J. Trump
We will reinforce old alliances and form new ones – and unite the civilized world against Radical Islamic Terrorism, which we will eradicate completely from the face of the Earth!
Моја грешка, но кога ќе пишеш на гугл не го вади веќе неговиот твитер и освен ако не го пишеш оригиналното име на неговиот профилНе делува изгаснато.
https://twitter.com/realDonaldTrump
Последниот коментар на Твитер профилот на Доналд Трамп, објавен денес пред инаугурацијата.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/822507434396753921
Со линк од неговиот Фејсбук профил.
Не, јас ја следам исто ко што ја следи и Хилари - од публика.@VOLK2234 , ти ја организираш приванава забава?
Не сум знаел дека постојат толку многу путиноидни нво-а и здруженија. Само ми фали она здруженија што поставува споменици по Скопје, како беше Крушоради, нешто такво.
Е па, Барак Хусеин Обама сите го пречекаа како прекрасен сон, а се покажа и докажа како кошмар.Уште некој неможе да си поверува дека Трам стана претседател. Си мислат дека ова е некој грд сон и дека кога ке се разбудат Хилари ке седи на неговото место и тие само ке воздивнат и ке си речат леле колку грд сон сум сонвал.