Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.588
Поени од реакции
37.507
Не може да се стави на кантар и да покаже кој повеќе штета направил, не бидете овци ве молам.
:pos: рече пудлицата аввв ав,

Тетке што сакам да продадам? Помеша нешто.
... од каде знаеш дека сум тетка? сега јас како да ти се обратам да те погодам? камионџија?

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.455
Поени од реакции
18.456
Не знам од кај излезе Игорче предавник. Нит во шарената беше, нит поддржувал договори, нит преговори...

Неколку пати зборна против ДПМНЕ и одма муабети му извадовте.

Абе не сме од вчера на форумов.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.541
Поени од реакции
22.206
:pos: рече пудлицата аввв ав,

... од каде знаеш дека сум тетка? сега јас како да ти се обратам да те погодам? камионџија?
Што сакаш сестро (ако не си транс). Обидот на лични напади ја покажува само немоќта. Ете бранителот на Мицко една работа не искоментира битни му се пасоши и гомна, толку често ги спомнува.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.541
Поени од реакции
22.206
Не знам од кај излезе Игорче предавник. Нит во шарената беше, нит поддржувал договори, нит преговори...

Кога некој не е во матрицата одма е предавник. Партискиве ботови од двете страни се соучесници и до денес не ја научија лекцијата. За џабе е.

Skylake

proseCUTE
Член од
7 јули 2016
Мислења
1.078
Поени од реакции
1.712
Може некој да го постира договорот,или линк на содржината,детално по точки?
Го побарав и ја ова, ама на крај краева, и да постира некој нешто кујзнае колку ќе е точно. Реално, и тие што протестираат, незнаат против што точно протестираат, ниту па тој комуњарско-шиптаро-планинарски државен врв што го подржува предлогот знае што подржува.

Ф

Флеш

Гостин
Што сакаш сестро (ако не си транс). Обидот на лични напади ја покажува само немоќта. Ете бранителот на Мицко една работа не искоментира битни му се пасоши и гомна, толку често ги спомнува.
А Тито Петко шо има грчки падош:busi:

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.321
Поени од реакции
21.540

Се испокараа меѓусебе, а сите се на иста страна во ситуацијава. :pos:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.541
Поени од реакции
22.206
Се испокараа меѓусебе, а сите се на иста страна во ситуацијава. :pos:
Не сум на страната на партиските ботови. Ако сега имаме слични позиции тоа не значи дека и за други работи ги имаме, односно некои луѓе ги губат нивните предходни позиции кога нивните се власт или за државно платиче или за нешто друго. Не сум ја со нив. Да нема дилеми.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.106
Поени од реакции
7.773
Го побарав и ја ова, ама на крај краева, и да постира некој нешто кујзнае колку ќе е точно. Реално, и тие што протестираат, незнаат против што точно протестираат, ниту па тој комуњарско-шиптаро-планинарски државен врв што го подржува предлогот знае што подржува.

Pa pobarajte pi forumov i po makedonski web strani sekade go ima.

Vecer.mk e eden primer.Ne mora se servirano na Tacna

Con Artist

the man with the key
Член од
1 мај 2012
Мислења
5.321
Поени од реакции
21.540
Не сум на страната на партиските ботови. Ако сега имаме слични позиции тоа не значи дека и за други работи ги имаме, односно некои луѓе ги губат нивните предходни позиции кога нивните се власт или за државно платиче или за нешто друго. Не сум ја со нив. Да нема дилеми.
Јасно тоа. Инаку, за сега зборев, затоа пишав "на иста страна во ситуацијава".

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.588
Поени од реакции
37.507
...токму затоа, не сме од вчера! ако коментираме тука не треба меѓусебно лични ниски да фрламе, зш да рече ,,тетке,, да се приклучи на таа форумска група хејтери, фрла ниска ќе фрлам и јас, фер нели? не дека многу ми е гајле како ќе рече, ама не сега не во овој момент кога дебатираме!

... не е проблем што пиша против вмро, проблем е што секогаш подржава сдсм меѓу редови во негови коментари кога е поврзано со македонштината.
П.С.
никој не го нарече ,,предавник,, , ти тоа го заклучи и го напиша!(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom