Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.713
Поени од реакции
25.129
Чекаме овие од странство, да соберат искуство и да се вратат да не опраат нас заблуданите втемнина...Да ни покажат како треба...
tebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opravi

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.939
Поени од реакции
50.779
Ти и таквите шо ти стигнале лајк сте 90% од проблемот, арогантни самобендисани глупаци.
Опинок еден, настапуваш од некоја замислена позиција на странски мисионер пуштен меѓу афричко племе. Тоа што те научиле таму да не фрлаш пикавци по улица, не те прави ништо подобар од фамилијата што си ја оставил овде.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.289
Поени од реакции
5.947
tebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opravi
Odi legni si nekade cupe, ne mi poti mnogu, vo zivot od zborot kursum imas samo kur videno so go pusis sekojdnevno, taka da kjuti si te vidovme kolkav maz si...upppss...kolkava devojka si....pickoooooo

Член од
6 февруари 2022
Мислења
1.062
Поени од реакции
4.103
Опинок еден, настапуваш од некоја замислена позиција на странски мисионер пуштен меѓу афричко племе. Тоа што те научиле таму да не фрлаш пикавци по улица, не те прави ништо подобар од фамилијата што си ја оставил овде.
:icon_lol: Јас одувек сум бил принципиелен конформист, кога живеев долу ми се смееја и ме правеа будала зашто увек на влагање во кола ставав појас...
Остави ме мене ете некој друг го напишал тоа, што не е така, што не е точно?
Полесно ли ти е сега на душата од кога ми се сипа мене со навреди наместо да го коментираш проблемот, се исчисти ли воздухот надвор, се собра ли ѓубрето се управи ли сообраќајната култура?

Член од
30 октомври 2022
Мислења
711
Поени од реакции
1.868
Пред некој ден пак бев во Македонија, воздухот загаден пече штипе на нос на дробови, арогантност некултура, сообраќајот катастрофа сигнализација што е тоа? Од аеродромот во Скопје до град во внатрешноста десет ебани метри покрај патот не видов да нема фрлено пластика шишиња секакво ѓубре, казината полни, луѓето бледи пожолтени живи мртовци, цените у продавница швајцарски....
Куроболие на секој чекор, глупоќа арогантност левел 99999.
Господ Бог не ве управа од главата си патите.
Чоек дали ти кога живееше во Македонија работите беа поинакви?Дали немаше губре на секаде,дали здравството беше супер,дали воздухот беше чист,дали судството функционираше?Ево и мене ми пречат истиве работи иако живеам во државава.Најголема грешка во описов на состојбите ти е -глупоќа арогантност левел 99999.Дали кога беше во Македонија глупоќата беше пониска,или пак од ко замина егото ти се зголеми?

Kajgana Shop

На врв Bottom