tebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opraviЧекаме овие од странство, да соберат искуство и да се вратат да не опраат нас заблуданите втемнина...Да ни покажат како треба...
tebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opraviЧекаме овие од странство, да соберат искуство и да се вратат да не опраат нас заблуданите втемнина...Да ни покажат како треба...
Опинок еден, настапуваш од некоја замислена позиција на странски мисионер пуштен меѓу афричко племе. Тоа што те научиле таму да не фрлаш пикавци по улица, не те прави ништо подобар од фамилијата што си ја оставил овде.Ти и таквите шо ти стигнале лајк сте 90% од проблемот, арогантни самобендисани глупаци.
Odi legni si nekade cupe, ne mi poti mnogu, vo zivot od zborot kursum imas samo kur videno so go pusis sekojdnevno, taka da kjuti si te vidovme kolkav maz si...upppss...kolkava devojka si....pickooooootebe samo kursum moze da te opravi glup eden... 2 grama mozok nemas so inka da ti tura nekoj nema da te opravi
Опинок еден, настапуваш од некоја замислена позиција на странски мисионер пуштен меѓу афричко племе. Тоа што те научиле таму да не фрлаш пикавци по улица, не те прави ништо подобар од фамилијата што си ја оставил овде.
Чоек дали ти кога живееше во Македонија работите беа поинакви?Дали немаше губре на секаде,дали здравството беше супер,дали воздухот беше чист,дали судството функционираше?Ево и мене ми пречат истиве работи иако живеам во државава.Најголема грешка во описов на состојбите ти е -глупоќа арогантност левел 99999.Дали кога беше во Македонија глупоќата беше пониска,или пак од ко замина егото ти се зголеми?Пред некој ден пак бев во Македонија, воздухот загаден пече штипе на нос на дробови, арогантност некултура, сообраќајот катастрофа сигнализација што е тоа? Од аеродромот во Скопје до град во внатрешноста десет ебани метри покрај патот не видов да нема фрлено пластика шишиња секакво ѓубре, казината полни, луѓето бледи пожолтени живи мртовци, цените у продавница швајцарски....
Куроболие на секој чекор, глупоќа арогантност левел 99999.
Господ Бог не ве управа од главата си патите.