абе наброј 10 имиња, не ти барам линкови да ми праќаш.имаш посебна тема за историја каде можеш да читаш, тука
Глупо ти е прашањето затоа и не добиваш одговор, и да ти кажеме знаеме што ќе кажеш, не сме ние од вчера, ја знаеме пропагандата.абе наброј 10 имиња, не ти барам линкови да ми праќаш.
што ти се спорни линковите, да не вие србите случајно се идентификувавте како Македонци ?абе наброј 10 имиња, не ти барам линкови да ми праќаш.
Мака му е оти зборува на Хрватски јазик.што ти се спорни линковите, да не вие србите случајно се идентификувавте како Македонци ?
аргументи за 4то одделение, не кажувал дека знаел ја шо ќе кажам, не ме смеј.Глупо ти е прашањето затоа и не добиваш одговор, и да ти кажеме знаеме што ќе кажеш, не сме ние од вчера, ја знаеме пропагандата.
Ајде малку ќе се зафркавам и ќе ти дадам две имиња, Хацон и Пребондаргументи за 4то оделение, не кажувал дека знаел ја шо ќе кажам, не ме смеј.
А да си малку попаметен ќе знаеш дека не постои нешто како глупо прашање .
мора ова да го додадам кај делот со косово и војводина кога се браните од србитеМака му е оти зборува на Хрватски јазик.
Чекам одговор за Хацон и Пребонд.мора ова да го додадам кај делот со косово и војводина кога се браните од србите
Си можел слободно и Спајдермен и Бетмен да ги додадеш, колку се тие толку се и овие Македонци по националонст/народностЧекам одговор за Хацон и Пребонд.
Па побара државно уредување и ти кажав, тие се моите претци, не ханови, ако уште нешто не ти е јасно додај.Си можел слободно и Спајдермен и Бетмен да ги додадеш, колку се тие толку се и овие Македонци по националонст/народност
Ајде да видиме другите 8мина може обеќаат нешто.
Тревата е зелена, водата е мокра, а небото е сино...Кај е нашата историја пред ВМРО 1893г? Тврдиме антика, а немаме ни 150 години историја.
не е македонец,Се чини дека преродбениците од XIX век имале повеќе свесност за својата македонштина од тебе...
Абе не се брукај, оти толку балконски ограничено размислуваш?Па побара државно уредување и ти кажав, тие се моите претци, не ханови, ако уште нешто не ти е јасно додај.
...а можеби е, само има „мал проблем„ со осетот и свесноста за својата национална припадност...или со „говорната маната„.не е македонец,