Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Антон ако продолжиш да пишуваш вакви мислења човек ќе помисли дека имаш мозок во главата.
Рон, какви такви ќе тераме. Ама ти не се секирај, секако си најглупиот лик на форумов, тебе никој не те бута од таа фотеља у скоро време. :icon_lol:

Se prefrliv od vcera za inaet na Rusine kleti vo McDonalds!
Tamu barem nema kompiri lupenje. A zamisli i troa praksa ce soberam, za pred izbori koga ce pocnite Sendvici da delite(Schutka,Trizla, Bairo...) da vi se najdam pri raka! Demek Profi so pecen zanaet.

Ebate toa Atidjeto
Да не ги лажеше и нив за зејтинот? :icon_lol:

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
Еден од лошите одлуки на Грујо и зошо се закопа самиот ...

Исто и на Жмицко ....

"Златното дете" Ратко Капушевски.....

Прегледај го приврзокот 391196

Прегледај го приврзокот 391198

Ортаци со зетот на Али Ахмети каде што нивната заедничка фирма зема најголем тендер во историја за снабдување мазут и горива на државата. 120 милиони евра .....

Сдсм=Вмро=Дуи=исто гомно

Иста мафија само различни фамилиии ....

Нема врска бе, сега пак ќе ги гласаме вмро они нели патриоти се ја сакаат македонија

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.635
Поени од реакции
88.273
20230918_230356.jpg

Штета, стариот младоста ја остави во бранење на овие моменталниве на власт, а тие вака му возвраќаат...вака така најголемите борци на оваа власт завршуваат на депонија како најдолен смет.

Член од
3 септември 2010
Мислења
6.589
Поени од реакции
9.230
Ф

Флеш

Гостин
Нема врска бе, сега пак ќе ги гласаме вмро они нели патриоти се ја сакаат македонија
Грујо го сакам како поединец ама политички сам се закопа. Изигран,неагресивен,немам прав збор да речам немање муда да игра како муж до крај.

Член од
2 декември 2020
Мислења
132
Поени од реакции
160
Грујо го сакам како поединец ама политички сам се закопа. Изигран,неагресивен,немам прав збор да речам немање муда да игра како муж до крај.
Мијалков менталниов десна рака!

Ф

Флеш

Гостин
Ti si imash vecna ljubov, Kuntashe. :pos:
Да капираше дека играв role-play ко навистина братучед (а искрено не ми е братучетка,само лажев) ко шо пола форум отиде у темпо на вреѓање и пцуење и ругање,ме интересираше како некои ликови од форумов отидоа толку ниско а знам у реално не се такви ,па само месев колку може од приказната .Реално не ми се сфиѓаше да идеш од исмејување на куче кон ругање на жена ,како изгледа,каква курва била Имаше дури и еден лик толку сериозно се залета преку приватни пораки да ми пишува колку каква курва била и како би ја дупел:tapp::pos: го палело црвени коси и каква курва била .

Значи кога ќе укапираш кои болни фаци има на форумов .Крај на прича . Капирам дека е невкусно шо и јас лажев и се извинувам ама кога видов ,еден,два,не три поста со ругање за Ивана,укапирав,погоден момент да видам,појќето членови се курчеа ,чесни,поштени,удирање у гради,абе јас вака никад не правам,постови у мерење курови сфе поштени господа ,еве момент,имаш принцип/лице или не . Од ругање на куче отиде дека е курва и ко шо пишав, имаш,имаш болни bullies на форумов .... КУНТАШЕ!!!!!

ДелБој да не зборам,највеќе се залета,ама толку му сече оти е глуп.... После Стефан нека гледа кој како пишува чоек,а другар му Марио кој праел небулози,а месеци уназад имаш настани на јадење гомна и напади врз луѓе .После не е е ок ?! Форумов пропаѓа,имаш пцуења секој ден,а се фаќате за Кунташе .Сече мозок за Кунташе како главен настан .Не ми се збори веќе .

Се вратив од Азија,седнав на кафе со едни членови у Меџик,убо рекоа,кога не знаат муабет за друго и само празен муабет за Кунташе ко демек навреда .

Доста

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.342
Поени од реакции
8.033
Да капираше дека играв role-play ко навистина братучед (а искрено не ми е братучетка,само лажев) ко шо пола форум отиде у темпо на вреѓање и пцуење и ругање,ме интересираше како некои ликови од форумов отидоа толку ниско а знам у реално не се такви ,па само месев колку може од приказната .Реално не ми се сфиѓаше да идеш од исмејување на куче кон ругање на жена ,како изгледа,каква курва била Имаше дури и еден лик толку сериозно се залета преку приватни пораки да ми пишува колку каква курва била и како би ја дупел:tapp::pos: го палело црвени коси и каква курва била .

Значи кога ќе укапираш кои болни фаци има на форумов .Крај на прича . Капирам дека е невкусно шо и јас лажев и се извинувам ама кога видов ,еден,два,не три поста со ругање за Ивана,укапирав,погоден момент да видам,појќето членови се курчеа ,чесни,поштени,удирање у гради,абе јас вака никад не правам,постови у мерење курови сфе поштени господа ,еве момент,имаш принцип/лице или не . Од ругање на куче отиде дека е курва и ко шо пишав, имаш,имаш болни bullies на форумов .... КУНТАШЕ!!!!!

ДелБој да не зборам,највеќе се залета,ама толку му сече оти е глуп.... После Стефан нека гледа кој како пишува чоек,а другар му Марио кој праел небулози,а месеци уназад имаш настани на јадење гомна и напади врз луѓе .После не е е ок ?! Форумов пропаѓа,имаш пцуења секој ден,а се фаќате за Кунташе .Сече мозок за Кунташе како главен настан .Не ми се збори веќе .

Се вратив од Азија,седнав на кафе со едни членови у Меџик,убо рекоа,не знаат муабет за друго и само празен муабет за Кунташе ко демек навреда .

Доста
Abe arno se ama mora da si priznaesh , vicov ti odi na tvoja smetka. sakal ili nejcel. A za toa kakvi faci shetaat po forumov ic da ne zboruvame. Ce pocnat virtualno besenje da spremaat....
Poz,

Ф

Флеш

Гостин
Abe arno se ama mora da si priznaesh , vicov ti odi na tvoja smetka. sakal ili nejcel. A za toa kakvi faci shetaat po forumov ic da ne zboruvame. Ce pocnat virtualno besenje da spremaat....
Poz,
Моја сметка знам,ама чиста совест и на црно и бело сеа знам кој реално се шупаци и дволични. Пред година дена јадеше гомна дека си добар и чесен,а сега напаѓаш луѓе без никаков повод ,чекај малце,не е ок ,значи лажеш . Јас сум исти и пред 14/15 години на форум и сеа . Држам став дека го сакам Грујо,Боби исто фудбал ама јебига мкд синдром,ќе те поебаат највеќе ко Бранко за приватизација и Љупчо за патриота и сестра Љубе ....
Го бутнав Рашковски на Правен,бев казнет 5 сесии(една година) ме заболе и се исплашив и сеа ....

Шупаци сегде реално . Досаден сум ама не убивам.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
946
Поени од реакции
1.218
Моја сметка знам,ама чиста совест и на црно и бело сеа знам кој реално се шупаци и дволични. Пред година дена јадеше гомна дека си добар и чесен,а сега напаѓаш луѓе без никаков повод ,чекај малце,не е ок ,значи лажеш . Јас сум исти и пред 14/15 години на форум и сеа . Држам став дека го сакам Грујо,Боби исто фудбал ама јебига мкд синдром,ќе те поебаат највеќе ко Бранко за приватизација и Љупчо за патриота и сестра Љубе ....
Го бутнав Рашковски на Правен,бев казнет 5 сесии(една година) ме заболе и се исплашив и сеа ....

Шупаци сегде реално . Досаден сум ама не убивам.
Добро ти е?

Kajgana Shop

На врв Bottom