D
Deleted member 53418
Гостин
Ваква дилајла како него еднаш пичка раѓа.
Ваква дилајла како него еднаш пичка раѓа.
Се знаеше ова кога разни жени кои цел живот го поминале во невладини без тронка искуство во реалната економија, немаат деца ни планираат да имаат зашто мислат дека тоа ќе ги кочи и е наметнатно од општеството и во разни невенчани заедници ги ставија да одлучуваат во образованието. Сепак народ си изгласа за ова.Goli zetovi za sinovite da im šetaat niz kući, i na Zaev, i na Tače i na site ministri i pratenici koi go glasale ova. Po možnost crni da im se zetovite....ako ima gospod
pushi kur sea, ostaj goСе знаеше ова кога разни жени кои цел живот го поминале во невладини без тронка искуство во реалната економија, немаат деца ни планираат да имаат зашто мислат дека тоа ќе ги кочи и е наметнатно од општеството и во разни невенчани заедници ги ставија да одлучуваат во образованието. Сепак народ си изгласа за ова.
@Shakespear ти што одговори на прашалников: пред да пробаш или откако проба?
Да. Така е.Не се работи за Бутел, туку за Гази Баба.
Доста бе бугар.Што биде со уставните измени, кога ќе се случат ?
или ќе чекаме Путин да фрли нуклеарка прво
Не ме вреѓаш со тоа што ќе речеш бугар. Само си ја откриваш простоќата.Доста бе бугар.
Не те вреѓав со тоа што те нареков бугар, туку знам дека ти тоа го сакаш и ти ласка, незнаеш ни комплимент да прифатиш, многу си дефанзивен.Не ме вреѓаш со тоа што ќе речеш бугар. Само си ја откриваш простоќата.
Јас барем знам што е добро за државата у која живеам, додека ти мислиш дека знамето од Кутлеш ќе ти ја оправи државата.
Да, готово е: газоглавиот виде (!!!) 118 пратеници кои ќе гласаат за промената на пусулчето, а добро нахранетиот е во потрага по уште пратеници, онака, нека има, за резерва, да се најдат за зло време...Што биде со уставните измени, кога ќе се случат ?
или ќе чекаме Путин да фрли нуклеарка прво
И што е „доброто„ за државата, леба ти?...Јас барем знам што е добро за државата у која живеам,
Можно е тоа, а можно е и побрзо да оди работата, неможеш да предвидеш.И после уставните измени, црногорски колосек, нели?
Прегледај го приврзокот 390807
Прегледај го приврзокот 390808
Прегледај го приврзокот 390806
Прегледај го приврзокот 390804
Прегледај го приврзокот 390805
Комуњарско-шќипериската коаљиција е безалтернативна...не може да биде ништо полошо од оваа комбинација.Главното прашање е, дали уопште ние имаме алтернатива ?