Покорноста на пенисот

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.615
vo nekoj situacii moze da se kontrolira ama vo nekoj ne
:nene: Пенисот има свој ум, треба да си психички моќен за да му влезеш во неговиот мозок за да го спречиш да иде у phase two...
 

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
:nene: Пенисот има свој ум, треба да си психички моќен за да му влезеш во неговиот мозок за да го спречиш да иде у phase two...
Пенисот нема мозок, зошто има дупната глава:vozbud::pos2:
 

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.687
Пенисот нема мозок, зошто има дупната глава:vozbud::pos2:
Mада мање више можиш да го контролираш... особено ако мислиш на стари баби и си свиркаш некои безвезни песни додека не помине лошата ситуација.
 
R

RAYTHEON23

Гостин
Пенисот каков таков е единствениот мускул кој што машкото „не може да го контролира“, затоа што тој влијае врз „гордоста на сопственикот“. Машкото е тоа што треба да воспостави било каков однос со својот орган. Не е лесно да поседуваш огран кој си има „свој сопствен живот“ нели?:wink:
Прашањето ми беше..
Дали пенисот е „покорен“ на мозокот или само на хормоните?

како прво пенисот не е МУСКУЛ туку кога е при ерекција нагло се полни со крв!!!!!!

инаку сметам дека мозокот е тој кој ги држи врвките на марионетава-пенисот.
 

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Чисто ме интересира како го контролирате пенисот кога сте на базен или на плажа, кога пред вас ќе помине некоја згодна тетка, со стегнато газе и добри гради?
Воопшто не ви реагира или тешко вие да се справите со него?:icon_lol::wink:
Pa mnogu jasno deka moze da se javi nekakva reakcija (kako rezultat na momentlna vozbuda, pa i vas vi se vlazni samo toa ne e tolku ocigledno :D) no veruvam deka so godinite toa se uci da se kontrolira, znaci DA, MOZE DA SE KONTROLIRA. E sea tehnika vo detali ne mozam da objasnam ama za mene si znam deka e under control togas koga ne e ni vreme ni mesto da se "budi":pos2:.
 
R

RAYTHEON23

Гостин
само би надополнил дека 90% од случаите на еректилна дисфункција(нема ерекција-нема сех) се од психолошка природа исто така при јавување на овој проблем утврдено е и дека и самодовербата како и креативноста опагаат......јас велам сексот е 99% психа а 1 посто цревце со крв!!
 
O

Out Boy

Гостин
До дваесеттата година не верувам дека некој може да ја контролира ерекцијата. Си знаеме ние машките кога сме биле средно, со какви се проблеми сме се соочувале на првите неколку часови во прва смена :icon_lol: “Леле сега ако ме крене пред табла за испрашување“ :kesa:

Меѓутоа, времето си го прави своето и “покорноста“, како што вели авторката, се стекнува. Така, целосно можеме да “му наредиме“ на непослушното момче да не скока многу кога гледаме порно во друштво, иако одреден степен на ерекција е можна и тогаш.

Некој праша како сме се контролирале кога на плажа ќе помине згодна цицлеста девојка, или во случајот, некој супер-тип :icon_lol: Од една страна, самата ладна вода си го прави своето, а од друга, ПСИХАТА е таа која не дозволува “срамна“ ситуација на јавно место. :poss:

п.с. Пенисот во никој случај не е мускул.
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.324
Поени од реакции
7.785
Дресиран ми е мене велам лежи и лежи, речам стани тогаш ќе стани :). Покорен ми е на мене лично без посрендници, т.е. можам да се контролирам до извесена мера преку мојот хормонален систем.
 

Kajgana Shop

На врв Bottom