Покер

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Да да. Фала на информацијата, немаше да проверам јас :)

Ајде среќно, па дај боже да се најдеме на финалната маса и да се бориме за прво и второ место :D
Што направи ? ја катастрофа , 241 место од 503 :)

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Шо е работава, имам 345евра на акаунтов од wwin.ba!?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Можеби грешка во систем?:ROFLMAO:
Пробај подигни си ги,хаха.
Сега тоа пробував, ама кога ќе стегнам "MY ACCOUNT" пишува горе дека имам 0.00е . :)

И + изгледа и на други им се деси ова, сега влегов на еден турнир од 50евра шо е 1v1, јас ЈЈ тој Ј4 прва рака, одам all in и ми плаќа(шо нема логика) и зедов. :D Видете проверете и кај вас...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Сега тоа пробував, ама кога ќе стегнам "MY ACCOUNT" пишува горе дека имам 0.00е . :)

И + изгледа и на други им се деси ова, сега влегов на еден турнир од 50евра шо е 1v1, јас ЈЈ тој Ј4 прва рака, одам all in и ми плаќа(шо нема логика) и зедов. :D Видете проверете и кај вас...
виртуелни пари се тоа, не ти покажува турнири на вистински пари бидејќи имаш нула на акаунтот, можеби и воопшто не се почнале со вистински пари зошто гледам уште го апдејтираат програмот секојдневно има уште неколку недостатоци, само фри рол турнири се играат од кои со бонусот може само да се играат тикети ( ако некој не знаел бонусот не може да се подигне веднаш за да се направи тоа мора да се одиграат минимум 5 парови со минимум 1.3 квота и добивката од тој тикет може да се подигне.. за тие од БиХ најлесно е директно во вилиамс кладилница за подигање... и за упата нормално)

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
Тие 500 евра се виртуелни пари :)

Иначе и денеска имаше турнир, завршив 109ти, а првите 100 земаа бонус, од 81 до 100 позиција по 1 евро што е доволно на 5 пара од 1,30 да земеш чисти 4 евра. Ама немав среќа, имав Q и 10 и на флоп излезе 10 3 5 па потоа отидов ALL IN бидејќи блиндата беше голема, а да блефирав и да фолдираа тие ќе земев доволно пари и со фолд ќе можев да дочекам да испаднат уште 9 души и да земам бонус, но плати еден лик кој имаше 3 и J и на последна карта му истаде 3, ќе имав 36350 чипа да не му излезеше уште еден пар и ќе бев во опасна игра, па зошто да не и за 125 евра (1. место).

Иначе пишуваше дека од 30. мај (денес) ќе почне со реални пари, изгледа почна но се уште има турнири за бонус, барем денеска имаше 2, и ќе има во 1 сатот и во 3 после полноќ.

Член од
13 јули 2010
Мислења
1.373
Поени од реакции
1.596
Тие 500 евра се виртуелни пари :)

Иначе и денеска имаше турнир, завршив 109ти, а првите 100 земаа бонус, од 81 до 100 позиција по 1 евро што е доволно на 5 пара од 1,30 да земеш чисти 4 евра. Ама немав среќа, имав Q и 10 и на флоп излезе 10 3 5 па потоа отидов ALL IN бидејќи блиндата беше голема, а да блефирав и да фолдираа тие ќе земев доволно пари и со фолд ќе можев да дочекам да испаднат уште 9 души и да земам бонус, но плати еден лик кој имаше 3 и J и на последна карта му истаде 3, ќе имав 36350 чипа да не му излезеше уште еден пар и ќе бев во опасна игра, па зошто да не и за 125 евра (1. место).

Иначе пишуваше дека од 30. мај (денес) ќе почне со реални пари, изгледа почна но се уште има турнири за бонус, барем денеска имаше 2, и ќе има во 1 сатот и во 3 после полноќ.
Од утре официјално почнува со реални пари така кажа тој админот , иначе јас играв на овој турнир сега и завршив 89ти , 1 евро ќарив , хахах ... и кажа дека ке има иако почнува со реални пари пак секој ден во 22 ке има фри рол турнир ... :)

демнач

Неафирмиран кајганџија
Член од
11 август 2008
Мислења
1.621
Поени од реакции
413
девојка ми ми рече дека ќе ме остави поради мојата зависност од покер... мислам дека блефира :pos: :pos: :pos:
Блефирај и ти и прај и reraise и речи и дека и така одамна си размислувал на тоа,ќе видиме дали ќе се откаже или ќе покаже картите:D

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Треба да си платиш у кладилница или можеш онака сам да си правиш како на фејсбук што е :P :D

Kajgana Shop

На врв Bottom