da no, velat deka imalo mestenki. no kako i da e vo zivo, poker e navistina razlicna igra od igra na internet.Гет а лајф дуд
da no, velat deka imalo mestenki. no kako i da e vo zivo, poker e navistina razlicna igra od igra na internet.Гет а лајф дуд
Велат и дека ако јадеш Мед 2 лажички млеко и лимон секое утро немало да фатиш корона 100% што незначи дека е точно.da no, velat deka imalo mestenki. no kako i da e vo zivo, poker e navistina razlicna igra od igra na internet.
samo velam deka mi e mnogu cudno toa shto go vidov, i poveke nesakam da dolzam.Велат и дека ако јадеш Мед 2 лажички млеко и лимон секое утро немало да фатиш корона 100% што незначи дека е точно.
Покерот ти е интелигентна игра со многу тактики стратегиии психологија и што ли не , и како врв на се колку и да си добар ако немаш план како да ја издржиш веројатноста на среката џабе ти е се.
Покерот не ти е " Лесна Пара" во никој случај.
Ова е мојот граф на покерстарс алл тајм турнаментс, од 0,10 центи до 2$ лимити повеке играв за "забава" повеке.
Знам дека тролаш ама нема никакви местенки онлајн, барем во топ 10 сајтовите, имаш видеа , докази, емисии и други триста чуда за Рандом Намбер Џенерејтор.
Јас на GGpoker играм, уште таму не сме блокираниNa koj sajtovi mozi da se igra poker ili site se blokirani
Им пратив маил на суппорт на ГГ покер ми рекоа дека слободно можело да играме од Македонија,сеа да не биде само како 888покер слободно се игра а следниот ден БанЈас на GGpoker играм, уште таму не сме блокирани
Им пратив маил на суппорт на ГГ покер ми рекоа дека слободно можело да играме од Македонија,сеа да не биде само како 888покер слободно се игра а следниот ден БанЈас на GGpoker играм, уште таму не сме блокирани