- Член од
- 12 февруари 2014
- Мислења
- 7.952
- Поени од реакции
- 25.485
Нели си малецок за да си го замараш нано мозочето со овакви тешки теми?toa e koga ke se sudrat neo nazi frikovi protiv antifa frikovi
Нели си малецок за да си го замараш нано мозочето со овакви тешки теми?toa e koga ke se sudrat neo nazi frikovi protiv antifa frikovi
rekov nesto pogresno?Нели си малецок за да си го замараш нано мозочето со овакви тешки теми?
Ej ama predrasudiајфони и технологија произведени во најлоши услови за еден работник некаде далеку во Кина
Јас зборував за американците, американските "десничари" и "левичари" абсурдистан.[DOUBLEPOST=1502640468][/DOUBLEPOST]Јас зборував за идеалите, а не за граѓаните на САД.
Се знае кој е и со кој бил.[DOUBLEPOST=1502640981][/DOUBLEPOST]Прво не знаеме кои се’ биле во колата, не знаеме дали биле со сите, не им ги знаеме мотивите, но им ја знаеме целта. Знаеме и дека ова е организирано/планирано и ако ги фатат доживотна не им гине (еден е во притвор). Затоа да не брзаме со заклучоците поврзани со левицата/десницата.
Томи РобинсонНо ајде да ја видиме и левицата во случајот со Томи Робинсон. Каде и да се појави, има закани по неговиот живот. Неколку пати е тепан и еднаш и колата му е искршена. Дали денешната левица е поопасна од твојот комунизам?
Џабе ми постираш видеа со познати провокатори кои немаат врска со муабетот.пи.ес. Има и видеа каде влага во толпа која протестира и само поставува прашања, а потоа гледаме дека е туркан, над него се насипуваат лица и полицијата мора да се вмеша. Тоа е јавен простор, а и секој мора да ја ужива слободата на говор (поготово ако е новинар) и го има секое право, да оди и да постави прашање. Сега зошто ако левицата се бори за повеќе права кои би требало да бидат имплементирани преку законодавниот орган, воедно се борат и против слободата на говор!?
Ej ama predrasudi
A не, извини, сојузот помеѓу ИСИС и Левучарите е запечатен.Се што постираше врска нема и неможе да го оправда овој ИСИС-like напад.
Исто и со десничарите, еве ти го Трамп во СА одма отиде (нели СА не прима бегалци а ги поддржува ИСИС), наш Груки се наполни пари од СА, Катар, Ердо итн.A не, извини, сојузот помеѓу ИСИС и Левучарите е запечатен.
Никогаш нема да поддржувавм вавки политичари или идеологии.[DOUBLEPOST=1502648352][/DOUBLEPOST]Исис газат рандом невини луѓе, за да потоа твоите "центристички" политичари заедно со екстремната левица ги бранат и ги отвараат вратите на милиони исти такви Исисовци за да утре пак газат невини луѓе.
Која заблда бре, виде сликите или видеата ?Само да те потсетам доколку си во заблуда: Човек вооружен со бејзбол палици, шипки и ножеви =/= човек кој излегол да се прошета со детето во парк.
Не се секирај, све си е тоа документирано, а ти играј како сакаш.Исто и со десничарите, еве ти го Трамп во СА одма отиде (нели СА не прима бегалци а ги поддржува ИСИС), наш Груки се наполни пари од СА, Катар, Ердо итн.
Може и јас да играм вака, глупо е.[DOUBLEPOST=1502648297][/DOUBLEPOST]
Никогаш нема да поддржувавм вавки политичари или идеологии.
Не се секирај, све си е тоа документирано, а ти играј како сакаш.
Демант од Vaniguard America дека типот бил нивен член:
Да не сакаш да ти преведам?
Кои се лицата и чиви се симболите на сликата?Да не сакаш да ти преведам?
Или не се работи за превод, туку за нешто друго?
Ја не знам што бараш на темава, убаво си коментираше за пирамидите и планетата Нибуру.Кои се лицата и чиви се симболите на сликата?
Демант од патолошки лажговци (кои првично овој напад го окарактеризираа како левичарски) не поминува.
Нон стоп ќе сум на темава, мразам лажговци од секој тип.Ја не знам што бараш на темава, убаво си коментираше за пирамидите и планетата Нибуру.
И себеси се мразиш?Нон стоп ќе сум на темава, мразам лажговци од секој тип.
Со која рака ќе сркаш сега ајде, не се срами.И себеси се мразиш?
Тоа објаснува некои работи
JEROME VANGHELUWE се вика, црнец кој ќе ги гази контра - протестантите (црнци гледаме на сликата и видеа).
Интересно.
Со која рака ќе сркаш сега ајде, не се срами.