- Член од
- 27 ноември 2005
- Мислења
- 648
- Поени од реакции
- 7
Sramota za Gvujo..videte so veli Dosta
[media][/media]
[media][/media]
[media][/media]
[media][/media]
работата на един културен цент'р е да се занимава с култура, а не да се б'рка в полическија живот на д'ржавата, в којато се намира.tomislav1978 напиша:Sramota za Gvujo..videte so veli Dosta
Ne, ti ne sakas da vidis. Kako smee da se kaze nesto za utkite na gruevski.Macedalien напиша:Не гледам ама ништо негативно во изјавата на Доста Димовска...
За кои? :raz:intel напиша:Ne, ti ne sakas da vidis. Kako smee da se kaze nesto za utkite na gruevski.
A sto, Nema ?????:kesa:Macedalien напиша:За кои? :raz:
А ти се замисли че зборува и за ова дека такива като тебе са с промити моз'ци.Два п'ти ти го казва,но ти и на македонски не го разумеш.Остана да пробва на суахили.А това че ние разумеме е нормално.Може и пред нај големиа ваш враг спокојно на македонски да сборува.Жената има моз'к в главата и знае к'де е границата.Сам виде как се засрами за писаното в македонските учебници.Ние не сме като вас само да се оправдаваме.Все не разумете на бугарски ма винаги разумете кога ви е засегната битността и културата.Аман от циркове.Слаби играчи сте.TpH_Bo_OkO напиша:Интел, замисли Доста им збори на татарите на Македонски литературен јазик....и тоа у сред Софија...
И згора на се, има Македонско државјанство и пасош....каков срам...![]()
Имаш ник Логистик, а од логистика ни на попот мадето...Logistik напиша:А ти се замисли че зборува и за ова дека такива като тебе са с промити моз'ци.Два п'ти ти го казва,но ти и на македонски не го разумеш.Остана да пробва на суахили.А това че ние разумеме е нормално.Може и пред нај големиа ваш враг спокојно на македонски да сборува.Жената има моз'к в главата и знае к'де е границата.Сам виде как се засрами за писаното в македонските учебници.Ние не сме като вас само да се оправдаваме.Все не разумете на бугарски ма винаги разумете кога ви е засегната битността и културата.Аман от циркове.Слаби играчи сте.
"Дон Кихот" на Сервантес чел ли си го?Ако не си го прочети!Вашто е истото.Измислjате си насила врагове и после се борите с тjах.Кој колкото повече се бори,толкова е по голем патриот.И после што ви се смее света на вас?Ми какво друго да стори.TpH_Bo_OkO напиша:Имаш ник Логистик, а од логистика ни на попот мадето...
Абре идиоте, никаде не се зацрвене Доста Димовска бидејќи тие учебници се печатени за време на нејзината политичка кариера овде! И уште нешто: Колку си сигурен дека Доста не е Македонски шпион на Бугарско тло?
Ќе паднете обаче...многу побрзо него што мислите....само ај...
Ми нека влезе.Аз не гласувам т'ј че нито ште му помогна нито ште му попреча.А ти ако мислиш че некој от тез 35 000 ште се засили да гласува значи си в грешка.И ти не мислиш дека са го взели тоз пасош само за да гласуват в Бугариа.ernesto ce напиша:tatari glupi 35000 makedonci so bugarski pasosi ke glasdaat za lubco i toj ke vlezi vo parlamentot a dosta mu e logistika.TATARCINA GRDI