Подарокот на Грујо за Mакедонците во Бугарија

Член од
27 ноември 2005
Мислења
648
Поени од реакции
7
Sramota za Gvujo..videte so veli Dosta

[media][/media]

[media][/media]

Член од
17 март 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
tomislav1978 напиша:
Sramota za Gvujo..videte so veli Dosta

работата на един културен цент'р е да се занимава с култура, а не да се б'рка в полическија живот на д'ржавата, в којато се намира.

Sinisa

libertad o muerte
Член од
27 август 2005
Мислења
661
Поени од реакции
52
Бугарски разумем 90% а никад га нисам учио.:icon_mrgr Македонски разумем потпуно, 100%.:icon_mrgr Мислим да госпођа Доста није ништа страшно рекла, у чему је у ствари проблем? Став о ОМО Илинден?

Занимљиво је да водитељ говори о српском утицају као да је то нека политика. Постоји и хрватски и босански утицај у Македонији. Постоји и македонски утицај у Србији, живели смо заједно 80 година. Нашој браћи Бугарима изгледа да је тешко да схвате то на прави начин. И босански, хрватски и сви други утицаји постоје у Србији и обрнуто. Политички утицај је маргиналан, сви смо политички под утицајем много јачих сила него што смо ми, а тако је увек и било.

Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Не гледам ама ништо негативно во изјавата на Доста Димовска... Нормално е еден директор на културен центар да не се занимава со политика. Напротив : фактот што Доста ги споменува “заборавените“ историски личности е за поздравување :wink:

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Macedalien напиша:
Не гледам ама ништо негативно во изјавата на Доста Димовска...
Ne, ti ne sakas da vidis. Kako smee da se kaze nesto za utkite na gruevski.

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
pa kazi ako gi ima??

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Интел, замисли Доста им збори на татарите на Македонски литературен јазик....и тоа у сред Софија...

И згора на се, има Македонско државјанство и пасош....каков срам...:tapp:

Член од
20 февруари 2007
Мислења
267
Поени од реакции
0
TpH_Bo_OkO напиша:
Интел, замисли Доста им збори на татарите на Македонски литературен јазик....и тоа у сред Софија...

И згора на се, има Македонско државјанство и пасош....каков срам...:tapp:
А ти се замисли че зборува и за ова дека такива като тебе са с промити моз'ци.Два п'ти ти го казва,но ти и на македонски не го разумеш.Остана да пробва на суахили.А това че ние разумеме е нормално.Може и пред нај големиа ваш враг спокојно на македонски да сборува.Жената има моз'к в главата и знае к'де е границата.Сам виде как се засрами за писаното в македонските учебници.Ние не сме като вас само да се оправдаваме.Все не разумете на бугарски ма винаги разумете кога ви е засегната битността и културата.Аман от циркове.Слаби играчи сте.

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Logistik напиша:
А ти се замисли че зборува и за ова дека такива като тебе са с промити моз'ци.Два п'ти ти го казва,но ти и на македонски не го разумеш.Остана да пробва на суахили.А това че ние разумеме е нормално.Може и пред нај големиа ваш враг спокојно на македонски да сборува.Жената има моз'к в главата и знае к'де е границата.Сам виде как се засрами за писаното в македонските учебници.Ние не сме като вас само да се оправдаваме.Все не разумете на бугарски ма винаги разумете кога ви е засегната битността и културата.Аман от циркове.Слаби играчи сте.
Имаш ник Логистик, а од логистика ни на попот мадето...

Абре идиоте, никаде не се зацрвене Доста Димовска бидејќи тие учебници се печатени за време на нејзината политичка кариера овде! И уште нешто: Колку си сигурен дека Доста не е Македонски шпион на Бугарско тло?

Ќе паднете обаче...многу побрзо него што мислите....само ај...

Член од
25 јануари 2007
Мислења
127
Поени од реакции
2
tatari glupi 35000 makedonci so bugarski pasosi ke glasdaat za lubco i toj ke vlezi vo parlamentot a dosta mu e logistika.TATARCINA GRDI

Член од
20 февруари 2007
Мислења
267
Поени од реакции
0
TpH_Bo_OkO напиша:
Имаш ник Логистик, а од логистика ни на попот мадето...

Абре идиоте, никаде не се зацрвене Доста Димовска бидејќи тие учебници се печатени за време на нејзината политичка кариера овде! И уште нешто: Колку си сигурен дека Доста не е Македонски шпион на Бугарско тло?

Ќе паднете обаче...многу побрзо него што мислите....само ај...
"Дон Кихот" на Сервантес чел ли си го?Ако не си го прочети!Вашто е истото.Измислjате си насила врагове и после се борите с тjах.Кој колкото повече се бори,толкова е по голем патриот.И после што ви се смее света на вас?Ми какво друго да стори.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Логистик, верувај, не ме мрзи да ги банирам сите ИП адреси од чувашијата. Олади малку и скини се скурца, оди профорницирај со сестра ти.

Член од
20 февруари 2007
Мислења
267
Поени од реакции
0
ernesto ce напиша:
tatari glupi 35000 makedonci so bugarski pasosi ke glasdaat za lubco i toj ke vlezi vo parlamentot a dosta mu e logistika.TATARCINA GRDI
Ми нека влезе.Аз не гласувам т'ј че нито ште му помогна нито ште му попреча.А ти ако мислиш че некој от тез 35 000 ште се засили да гласува значи си в грешка.И ти не мислиш дека са го взели тоз пасош само за да гласуват в Бугариа.

Kajgana Shop

На врв Bottom