- Член од
- 27 август 2009
- Мислења
- 1.540
- Поени од реакции
- 1.671
Брат ми пред една и пол година се правеше операција на левото колено, ги скина предните вкрстени лигаменти. Вчера ми кажа дека не играл на утакмица затоа што имал болки на истото колено, денеска го снимиле и му рекле дека имал "потскинат" страничен лигамент, кој сам зараснувал со терапии, физикални.За две недели почнува европското до 18 години и демек ќе му го следеле коленото и ако зараснел лигаментот ќе можел да настапува.
Домашниве не сакаат ни да слушнат за настап на првенството а брат ми е упорен дека ќе чека резултати и ако дозволи докторот да игра на европско. Некој да не имал вакво искуство со кинење на лигамент кој немал толку значајна функција и кој што зараснувал и колку ова е навистина не толку опасно, како што кажуваат.
![]()
Го прегледа денеска Др. Боро Илиев и рече дека нема никаков скинат лигамент и дека болките во коленото се појавиле од замор. Откако се врати од повредата дали на една рака се бројат утакмици а да е скроз спремен, раката му беше потечена па еве сега болки во коленото. Нервози само, чекаме да завршит утакмицата и да ни кажит со каква нова повреда се здобил а тек сега наполна 18 години. Ексик веќе.-.-