BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Сите македонски портали се насочија кој тоа дека багеристов напраил лом неколкумина автомобили мене ми прободе очи сељачкото покажување сила од страна на бугарите или циганите. Клипов малце ме вознемири и ме потсети на оние моменти коа ќе чекавме да најдеме некого „наслабо“ па со другарчиња да го претепаме зошто ја дупнал допката. Човеков се гледа дека е дамла пијан и дека недоволно е психички способен па по некоја случајност направил катастрофа, човечки е да го застанеш да му укажиш помош за да се освести малце и да ги ко каже името и да го пријавиш. Секако и колку да напраил штета, фала богу багерот не е лично негов па за да нема простор за тужење. Колку толку ќе ја плати штетата, ќе биде во можност. Епа сеа овие татарскиве сељаци, одма на тепање, човеков неможе да мрдне лом го направија. Знаете она комунистичко време, на нива ако го најдиш соселанецот како ти пасе во твојта нива и ти го тепаш па женати те моли да престанеш. КАо демек види каква мужетина сум. За ваквите добар беше Брејвик. Погледнете и проценете сами дали вреди на овие наши соседи да им кажеш здраво.
Заборавив да кажам дека многу ја сакам леандра, посебно во темите за туризам <3
Заборавив да кажам дека многу ја сакам леандра, посебно во темите за туризам <3