Те молам кажи ми дека не си сериозен?Eлементал <3 мора да се иде.. Ај само нека донесат и уште некој од САРС или Дубиоза ќе биде полн погодок![]()
ја си кажав моја желба.. до сеа коа беа донесени ја немав можност да идам..Те молам кажи ми дека не си сериозен?
Иначе ако ги донесат САРС и Дубиоза, ќе направат рекорд по кој пат доаѓаат овие "групи". Колку дена поминаа по нивниот последен настап? Дубиоза, САРС и Хладно Пиво сигурно имаат станови во Скопје купено, според тоа колку често доаѓаат.
Иначе, предвидувам - скапи пива, малце избор, тапа храна и лоши српски бендови. Нешто како минатите години. Освен првиот Пиволенд. <3 Локацијата пак им е тиња. Златно Кале си имаа а сеа на паркинг. Тие што беа лани знаат колку може да стоиш на асфалт. Али ај...
Сигурно последниве 5 години си бил во затвор или во лудница, зашто нема шанси да не си ги фатил. Идеш до продавница по цигари - САРС концерт прави по патот, идеш на факултет - Дубиоза на автобуска прави свирка итн итн...ја си кажав моја желба.. до сеа коа беа донесени ја немав можност да идам..![]()
Искрено ја Сарс и Дубиоза почанв да ги слушам пред една година... може и за тоа не сум успеал да ги фатам.. Не се секирај не сум бил у затвор или лудницаСигурно последниве 5 години си бил во затвор или во лудница, зашто нема шанси да не си ги фатил. Идеш до продавница по цигари - САРС концерт прави по патот, идеш на факултет - Дубиоза на автобуска прави свирка итн итн...
Ako ne preteraat so cenite pak...да се напиеме пиво , другото мање битно.
Ја слушам нивната музика али стварно пун ми курац, ќе разберам да идат и да промовирвет нешо ново,песна,албум и да имат некакво значење нивниот концерт...Те молам кажи ми дека не си сериозен?
Иначе ако ги донесат САРС и Дубиоза, ќе направат рекорд по кој пат доаѓаат овие "групи". Колку дена поминаа по нивниот последен настап? Дубиоза, САРС и Хладно Пиво сигурно имаат станови во Скопје купено, според тоа колку често доаѓаат.
Иначе, предвидувам - скапи пива, малце избор, тапа храна и лоши српски бендови. Нешто како минатите години. Освен првиот Пиволенд. <3 Локацијата пак им е тиња. Златно Кале си имаа а сеа на паркинг. Тие што беа лани знаат колку може да стоиш на асфалт. Али ај...