Те молам кажи ми дека не си сериозен?Eлементал <3 мора да се иде.. Ај само нека донесат и уште некој од САРС или Дубиоза ќе биде полн погодок
ја си кажав моја желба.. до сеа коа беа донесени ја немав можност да идам..Те молам кажи ми дека не си сериозен?
Иначе ако ги донесат САРС и Дубиоза, ќе направат рекорд по кој пат доаѓаат овие "групи". Колку дена поминаа по нивниот последен настап? Дубиоза, САРС и Хладно Пиво сигурно имаат станови во Скопје купено, според тоа колку често доаѓаат.
Иначе, предвидувам - скапи пива, малце избор, тапа храна и лоши српски бендови. Нешто како минатите години. Освен првиот Пиволенд. <3 Локацијата пак им е тиња. Златно Кале си имаа а сеа на паркинг. Тие што беа лани знаат колку може да стоиш на асфалт. Али ај...
Сигурно последниве 5 години си бил во затвор или во лудница, зашто нема шанси да не си ги фатил. Идеш до продавница по цигари - САРС концерт прави по патот, идеш на факултет - Дубиоза на автобуска прави свирка итн итн...ја си кажав моја желба.. до сеа коа беа донесени ја немав можност да идам..
Искрено ја Сарс и Дубиоза почанв да ги слушам пред една година... може и за тоа не сум успеал да ги фатам.. Не се секирај не сум бил у затвор или лудницаСигурно последниве 5 години си бил во затвор или во лудница, зашто нема шанси да не си ги фатил. Идеш до продавница по цигари - САРС концерт прави по патот, идеш на факултет - Дубиоза на автобуска прави свирка итн итн...
Ako ne preteraat so cenite pak...да се напиеме пиво , другото мање битно.
Ја слушам нивната музика али стварно пун ми курац, ќе разберам да идат и да промовирвет нешо ново,песна,албум и да имат некакво значење нивниот концерт...Те молам кажи ми дека не си сериозен?
Иначе ако ги донесат САРС и Дубиоза, ќе направат рекорд по кој пат доаѓаат овие "групи". Колку дена поминаа по нивниот последен настап? Дубиоза, САРС и Хладно Пиво сигурно имаат станови во Скопје купено, според тоа колку често доаѓаат.
Иначе, предвидувам - скапи пива, малце избор, тапа храна и лоши српски бендови. Нешто како минатите години. Освен првиот Пиволенд. <3 Локацијата пак им е тиња. Златно Кале си имаа а сеа на паркинг. Тие што беа лани знаат колку може да стоиш на асфалт. Али ај...