Пиволенд 2012 [29.08.2012 - 02.09.2012]

• Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
П

Паган-др

Гостин
Ај, нека има и тема.

Локација повторно на паркингот на Борис Трајковски, од 29ти август до 2ри септември.

До сега најавени Бајага и Инструктори и Елементал.

Евент

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Eлементал <3 мора да се иде.. Ај само нека донесат и уште некој од САРС или Дубиоза ќе биде полн погодок :)

А

Анноун

Гостин
врти - сучи , нагости најдоброто од најевтиното од ју просторите. секоја група по 2-3 пати годишно доаѓа . туку ти ибам групите , да се напиеме пиво , другото мање битно.

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Одиме, одиме!(y)
Кој прв најде програма, нека ја постави тука:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Eлементал <3 мора да се иде.. Ај само нека донесат и уште некој од САРС или Дубиоза ќе биде полн погодок :)
Те молам кажи ми дека не си сериозен?

Иначе ако ги донесат САРС и Дубиоза, ќе направат рекорд по кој пат доаѓаат овие "групи". Колку дена поминаа по нивниот последен настап? Дубиоза, САРС и Хладно Пиво сигурно имаат станови во Скопје купено, според тоа колку често доаѓаат.

Иначе, предвидувам - скапи пива, малце избор, тапа храна и лоши српски бендови. Нешто како минатите години. Освен првиот Пиволенд. <3 Локацијата пак им е тиња. Златно Кале си имаа а сеа на паркинг. Тие што беа лани знаат колку може да стоиш на асфалт. Али ај...

L

.Lost Angel.

Гостин
Дај боже овој пат да ни донесат нешто појако а не само од Балканов :cautious: Сарс дубиоза више та преку .!. не ќе ги гледам само нив на секое вакво нешто. Ќе одам само ако донесат нешто појако :) ако донесат тапа (n) ништо не се пие хладно пиво без јака музика :D

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333

Иначе ако ги донесат САРС и Дубиоза, ќе направат рекорд по кој пат доаѓаат овие "групи". Колку дена поминаа по нивниот последен настап? Дубиоза, САРС и Хладно Пиво сигурно имаат станови во Скопје купено, според тоа колку често доаѓаат.

Иначе, предвидувам - скапи пива, малце избор, тапа храна и лоши српски бендови. Нешто како минатите години. Освен првиот Пиволенд. <3 Локацијата пак им е тиња. Златно Кале си имаа а сеа на паркинг. Тие што беа лани знаат колку може да стоиш на асфалт. Али ај...
ја си кажав моја желба.. до сеа коа беа донесени ја немав можност да идам.. :)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
ја си кажав моја желба.. до сеа коа беа донесени ја немав можност да идам.. :)
Сигурно последниве 5 години си бил во затвор или во лудница, зашто нема шанси да не си ги фатил. Идеш до продавница по цигари - САРС концерт прави по патот, идеш на факултет - Дубиоза на автобуска прави свирка итн итн...

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.412
Поени од реакции
16.677
Ау не, пак не им иде памет со локацијава?
Нема шанса годинава истата грешка ко лани да ја направам и да одам на глупоста наречена Пиволенд.

Член од
5 август 2008
Мислења
6.012
Поени од реакции
5.333
Сигурно последниве 5 години си бил во затвор или во лудница, зашто нема шанси да не си ги фатил. Идеш до продавница по цигари - САРС концерт прави по патот, идеш на факултет - Дубиоза на автобуска прави свирка итн итн...
Искрено ја Сарс и Дубиоза почанв да ги слушам пред една година... може и за тоа не сум успеал да ги фатам.. Не се секирај не сум бил у затвор или лудница :D
A живеам на друг крај на Скопје не сум во Центар за да можам да ги фаќам на улица :D
Иначе за тоа у право си ако ги донесат пак ќе биде претерано :D
И ај да не идеме офф топик.. нека донесат некој кој ќе напрај добра атмосфера ;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Зашо бе толку го форсирате муабетот дека пречести биле Хладно Пиво у Скопје? Последен пат беа на прошли Пиволенд, пред тоа од Таксират ги немам фатено, може грешам, не сум бил у земјава ама така памтам. Туку, не се они битни, нема да настапуваат на Пиволенд и онака.

Локацијата пак не ја сфаќам зошто? Изглеа некој има преголем интерес и ќар од паркингот. Бајага ок, Елементал топ, да видиме даље. Се надевам на повеќе врсти пиво, кои нема да бидат 148 евра и на хамбургер под 456 евра.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.433
Поени од реакции
6.081

Ја слушам нивната музика али стварно пун ми курац, ќе разберам да идат и да промовирвет нешо ново,песна,албум и да имат некакво значење нивниот концерт...

Иначе презадоволен ќе сум ако е пак Ди-џеј Славе од Суперхикс и атмосферата од лани...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom