Печурки

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
Sakam da pocnam so odgleduvajne na pecurki imam nekakvi informacii ama ne se ako ima nekoj so odgleduva ili nekoj link od net kako se odgeduvaat barav na internet nemozam da najdam nisto

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.745
Поени од реакции
18.495
Јас се извинувам длабоко за "трид хајџек" но незнам каде да прашам.

Дали има некој што продава печурки (Буковка) на форумов, по која цена и дали може да обезбеди количина од 10-15кг. Иначе од скопје сум, се надевам дека има некој локален што се занимава со одгледување или пак некој од друг грат што би можел да дојде до Скопје,благодарам однапред и уште еднаш големо извинување. Оставете број доколку можете да ми помогнете.

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140

Дали има некој што продава печурки (Буковка) на форумов, по која цена и дали може да обезбеди количина од 10-15кг. Иначе од скопје сум, се надевам дека има некој локален што се занимава со одгледување или пак некој од друг грат што би можел да дојде до Скопје,благодарам однапред и уште еднаш големо извинување. Оставете број доколку можете да ми помогнете.
Ке те известам утре на приватна порака ... треба да прашам еден мој познаник кој продава.... ке се договориме... :wink:

Член од
7 декември 2009
Мислења
26
Поени од реакции
0
kokiche :))

Sakam da pocnam so odgleduvajne na pecurki imam nekakvi informacii ama ne se ako ima nekoj so odgleduva ili nekoj link od net kako se odgeduvaat barav na internet nemozam da najdam nisto
:tv: drugarce ne pocnuvaj nisto za sega. ke mozes da zemes pomos od IPa fondovite za nekoj mesec, mn mala da ti izleze investicijata. strpi se, ke kontaktirame ke ti pomognam :tv:

:tv: super so si zainteresiran za biznisot. uste da lapnes i pari od EU za investicijata. inace biznisot e zakon :tv:

Ultimate'

Диктатор
Член од
23 октомври 2007
Мислења
118
Поени од реакции
9
ne mi treba mn pari okolu 200 eura imam planirano se imam so mi treba

Член од
14 мај 2010
Мислења
114
Поени од реакции
20
Може ли некој што е на форумов а има поголемо познавање за печурките да ми каже нешто повеќе за чувањето на печурките после нивната берба: колку време истите можат да опстојат како свежи а да не се расипат, во кои услови треба да се чуваат, на која температура и сл.? Претпоставувам, треба да се чуваат во оние ладилници што се за чување на овошје/зеленчук?

Kajgana Shop

На врв Bottom