Ке те известам утре на приватна порака ... треба да прашам еден мој познаник кој продава.... ке се договориме... :wink:Јас се извинувам длабоко за "трид хајџек" но незнам каде да прашам.
Дали има некој што продава печурки (Буковка) на форумов, по која цена и дали може да обезбеди количина од 10-15кг. Иначе од скопје сум, се надевам дека има некој локален што се занимава со одгледување или пак некој од друг грат што би можел да дојде до Скопје,благодарам однапред и уште еднаш големо извинување. Оставете број доколку можете да ми помогнете.
:tv: drugarce ne pocnuvaj nisto za sega. ke mozes da zemes pomos od IPa fondovite za nekoj mesec, mn mala da ti izleze investicijata. strpi se, ke kontaktirame ke ti pomognam :tv:Sakam da pocnam so odgleduvajne na pecurki imam nekakvi informacii ama ne se ako ima nekoj so odgleduva ili nekoj link od net kako se odgeduvaat barav na internet nemozam da najdam nisto
:tv: super so si zainteresiran za biznisot. uste da lapnes i pari od EU za investicijata. inace biznisot e zakon :tv:Јас се извинувам длабоко за "трид хајџек" но незнам каде да прашам.
Дали има некој што продава печурки (Буковка) на форумов, по која цена и дали може да обезбеди количина од 10-15кг. Иначе од скопје сум, се надевам дека има некој локален што се занимава со одгледување или пак некој од друг грат што би можел да дојде до Скопје,благодарам однапред и уште еднаш големо извинување. Оставете број доколку можете да ми помогнете.