Петрески ќе поставувал рампи на влезовите во градот!

• Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување
D

D_NazGUL

Гостин
Тоа ти е. Видоа чат пат по некој странски турист и сеа ништо друго не им чини. Ја сум скопјанец и еве јавно ја поддржувам иницијативата на охридскиот градоначалник за поставување на рампи. Слободно нека стават насекаде рампи. Две работи само:
  1. Баш ме интересира како ќе им наплатат на пријателиве по Бадентер.
  2. Секое негово идење накај Скопје по 1500 денари за влез, 150денари за паркинг, 30Еу од вечер во соба со уште тројца, 15ЕУ за хамбургер без кечап и салфетки, 5Еу за столче у кафич и као за крај по 1000денари дневно за воздухот загаден што ни го диши.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Замислете некои што не се од охрид, а имаат роднини, пријатели, колеги, девојки/дечковци таму и треба секој влез во охрид да плаќаат 1 евро. Па тие пари што ќе ги дадат за влез во охрид, ќе појдат на Кожуф ќе скијаат еден ден и ќе се вратат.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
19
Поени од реакции
9
Луда работа,хее издишани се охриѓаниве.Не сум бил во Охрид 10 год,не сакам ни да одам повеке.Не гледаат нас Скопјани ко смртни непријатели а лебот од нас го вадат,бар тој период,во сезона.Нема ни некоја понуда за туристичко место,оние тврдините аман веке па уште мангава рампа ке ставал.Не е за еба..те 60 ден,ке потрошам 15 000 секако,абе мајмун не сум да ме игра тој сељак па и за тоа да ме стрижи 1 евро.
--- надополнето: Nov 21, 2011 2:02 PM ---
Бар да знам дека парите ке завршат на право место па и ке ги дадам,а не лешинаров,главоњава да си ги инкасира па он Lexus ке вози после а јас ке го гледам и ке се влажнам.Жалам за Скопјаниве што имаат станови кај овие,требало да си вложат во стан кај нас и да го издаваат,ке земаат барем 1200 евра кирија годишно а станот во Охрид ке го искористи 5 пати па и такса на рекетаров ако треба да му плакаат,хехе ебани се

Член од
1 февруари 2006
Мислења
380
Поени од реакции
17
Ако овој направи така во Охрид тогаш ајде да направиме ние во Скопје на излез секој што не е од Скопје да остава по 100 евра затоа што доага во градов да заработи пари и после си ги носи од кај што дошол........

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.490
Поени од реакции
6.898

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Охриџани така че ви се исуши енѕероно, ебаве алчни.Не е до толку јака туристичка дестинација па вакви глупости да се воведуваат.
Патриот како патриот ама гејциве и татариве допрва че ве газат.Нека акни троа глата тој гардоначалнико да му се разбистри.
:tapp::tapp::tapp:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Охриџани така че ви се исуши енѕероно, ебаве алчни.Не е до толку јака туристичка дестинација па вакви глупости да се воведуваат.
Патриот како патриот ама гејциве и татариве допрва че ве газат.Нека акни троа глата тој гардоначалнико да му се разбистри.
:tapp::tapp::tapp:
Тие спротивното го мислат.

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Тие спротивното го мислат.
Можат шо сакаат да мислат, само мислењето ќе му остани.
Цел свет сака да си го унапреди туризмот ние со вакви ретардирани кадри го уназадуваме.
Да живее аце:cuc:

maac

evil scientist
Член од
10 март 2010
Мислења
134
Поени од реакции
61
Идиотизам и ренесанса во Охрид хахаа,тежок слепец овој градоначалников :pos:

Член од
3 јули 2010
Мислења
1.230
Поени од реакции
1.863
Kill it with fire....
Не знам од каде му толку памет на типацов стварно.

Член од
2 октомври 2011
Мислења
8
Поени од реакции
3
najglup gradonacalnik vo makedonija ne mi e jasno i tie sto go glasale dali se isto tolku glupi

Kajgana Shop

На врв Bottom