Педофилија

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.549
Доста бе ти, ти бе човече сум дошол до заклучок немаш никаков живот последен си да криткуваш некого, да седи човек цел ден на кајгана и само да гледа да провоцира,мислам само ти ова го правиш... сериозно ментален си...само Бардовци за тебе
Увек иста шема, коа нема аргумент да ми одговори, пребацуе на личен план. Детски прилично. Али ако.
Немаш коментар на групнава педофилска дешавка? А?
Или можда свадба со деветгодишни девојчиња не е педофилство за тебе?
Или пак ако е за борците на Хамас, може?

Ти обзнани дека дркање и глеање порничи доведува до педофилија. Во тој случај, ја те прашувам колку дркале и глеале борците на Хамас?
Ти автоматски мењаш тема.

S

Samurai_Sk

Гостин
Ако е некој против предофилите, хомосексуалните јас сум меѓу првите, а и должен сум да ти одговарам на сите твоие провокаци??? јас сум против таквите бракови ако те интересира, не ги оправдувам.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.549
Ако е некој против предофилите, хомосексуалните јас сум меѓу првите, а и должен сум да ти одговарам на сите твоие провокаци??? јас сум против таквите бракови ако те интересира.
Против ова масовно женење со мали девојчиња во Газа?
ОК, но тоа не те прашав јас.
Јас прашав дали според тебе дркање и глеање порничи е резултат на оваа појава кај Муслиманите.
Ако си ти против тоа, тогаш сигурно ги осудуваш Хамас многу и верувам дека ти е мило што Израел ги срамнува со земја овие одвратни педофили. (иако Израел срамнувајќи ги нив ги убива и невиниве деца, но тоа е друга тема). Добија сите по 500 долари од лидерот на Хамас кој ги благослови овие бракови.

S

Samurai_Sk

Гостин
Јас само кажав дека сум против ваквите бракови. А за маструбирањето според мене е болест, сега ти и другите што сакате пишувајте за мене не е здраво и уствари е многу штетна за здравјето, за нормален тек на животот.

Kajgana Shop

На врв Bottom