Слушај, и јас сум само едно човечко сушптество, со нерви, на кои ми загира, па без лутиш, ќе ти кажам дека си едно обично неписмено г**но и ќ**еш.
Мене најде да ме поистоветиш со комуњарите бе см**еш еден здуфосан??
Мене ли бе??
Ах бе што ваквите не се издркани место родени!
Уф, ама ме налути.
Прво и прво, пишмани едни, да си знаете, пред да лафне некој да исчита, па после да кенка.
Јас сум чист и чесен македонец, со десничарски политички погледи и член на јебена десна политичка опција.
Ниту комуњара, ниту социјалиста суим бил, а ни реформирам ни либерал, ништо. Десничар.
А зошто ова не се збореше 2004?? Затоа што, мемло мемлосана, тогаш комотно им беше на учките и комуњарите, немаа нестабилна влада, составена од 14 партитна предизборна коалиција, плус ДПА, плус новокомпонирани комуњари од НСДП.
Затоа.
А на Груевски му се нудеше да има стабилна влада, ама не сакаше, мислеше дека лесно ќе ги повела и ДПА и НСДП.
Сега, откако со своите потези, намерно или не, ја зајакна позицијата на другите, а својата ја ослабе, мора да стори нешто за да не падне.
Што не говори со тројцана од НП, со Весна и Валентина, со Ѓоко Оровчанец и со независните?? Плус и со малцинските??
А?
Бидејќи сите тие тешко се командаат.
А со деца влада не се прави.
Со Миле Јанаќо, со Антонио залигудено, со оној од екологија кој едвај доби државјанство, а уште, по две години, не му живее семејството тука, со нив ли? Со Гордана Јанкуловска??
Затоа.
Можеби е ОК за економија, ама за политика, особено надворешна, не е, таму е како слон во стакларска продавница.
Незграпен.
Неграмотен.
Ужас.