- Член од
- 4 октомври 2022
- Мислења
- 1.091
- Поени од реакции
- 1.592
Земи декант, или оди во парфимерија пробај. Парфем по коментари не се купуваМислење за Yves Saint Lauren Y intense EDP?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Земи декант, или оди во парфимерија пробај. Парфем по коментари не се купуваМислење за Yves Saint Lauren Y intense EDP?
Го имам пробано, само ме интересира трајноста и искуство од некој што го има користеноЗеми декант, или оди во парфимерија пробај. Парфем по коментари не се купува
Sent from my iPhone using Tapatalk
Y Eau de Parfum Intense Yves Saint Laurent cologne - a new fragrance for men 2023 (fragrantica.com)Го имам пробано, само ме интересира трајноста и искуство од некој што го има користено
ЕDP е така да солидна трајност има. Подобар него некои EDT на познативе брендови што сум ги користел.
ne sfakjam i da gi probal nekoj, ke ti pise mirisa na toa i toa i ti ke razberes kako mirisa? Ne mi e jasno kako vaka reviews postojat na parfemi i kako gi raspoznavate?Ги има пробано некој парфемите на Џереми?
Ако ги разбираш мирисните ноти лесно е. Пример wood, tobaco се така појаки мириси. Ни јас не сум експерт, но тестирај некои и ѕирни ги на fragrantica.com мирисните ноти за тие парфеми и ќе разбереш подобро.ne sfakjam i da gi probal nekoj, ke ti pise mirisa na toa i toa i ti ke razberes kako mirisa? Ne mi e jasno kako vaka reviews postojat na parfemi i kako gi raspoznavate?
Некој друг арапски со добра трајност? Или па не мора арапски, обичен докај 50 евра. Прашањево е за кој знае, не само кон Дани. Фалаа.ЕDP е така да солидна трајност има. Подобар него некои EDT на познативе брендови што сум ги користел.
За смена на работа да пројдеш без да изветрееш до пауза е таман
Инаку траги и втор ден можеш да му почувствуваш.
Да, парфемот е одличен, јас го земав тој Pure Parfum и на врат трае цел ден а на облека се осеќа и после 2 дена. Бев и до Даглас, таму го тестирав тој обичниот ЕДТ и овој што е пјур парфум ми се повише свиѓа, понежен е, посмут е, не знам како да објаснам.
Го имам пробано, само ме интересира трајноста и искуство од некој што го има користено
Најдобро иди до парфимерија и пробај, на мене лично не ми се допаѓа, премногу синтетички и нападен, угушлив. Единствен парфем од версаче што ми се допаѓа е Oud Noir, добар за есен-зима. Малку е поскап, ама според мене е класа над овој.
Еј појма немам како мириса Иконик и јас сакам да го пробам тој. Тоа цитрон би требало да ти е црниот, таков е воќкаст.@enzo8, не може да ти се праќа порака па ќе морам овде. Абе бев да ги тестирам Иконик и Интенс и напрајв огромна грешка, заборавив на кое од листињата од кој парфем прснав..
И сега едно од листињата мириса предобро другото мириса на лимон/цитрон. Знаеш кој може да биде? И воопшто, ако некој друг ги има користено овие дали може да каже?