Парфеми

Член од
28 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
11
Неколку прашања во врска со парфеми на точење што може да се набават кај нас. Кои сметате дека се поверодостојни до оригиналот и (или) траат подолго, тие од: Refan, Parfen или од BOUTIQUE DE LA PARFUMERIE (или од некоја друга да препорачате). Децава земаат некои копии од Elode и La Rive од маркетиве ама некако брзо како да ветреат и имам впечаток дека парфемите на точење се поверодостојни од копииве.

Последно уредено:
Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.408
Поени од реакции
8.117
Неколку прашања во врска со парфеми на точење што може да се набават кај нас. Кои сметате дека се поверодостојни до оригиналот и (или) траат подолго, тие од: Refan, Parfen или од BOUTIQUE DE LA PARFUMERIE (или од некоја друга да препорачате). Децава земаат некои копии од Elode и La Rive од маркетиве ама некако брзо како да ветреат и имам впечаток дека парфемите на точење се поверодостојни од копииве.
Ce si pojdish vo ZARA i ce si kupish evtino i solidno.
I tie se kopii , a na Google pobaraj si na koj parfenm se kopija.

Se drugo e skap Alkohol.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
BOUTIQUE DE LA PARFUMERIE јас иам зимано и се Ок.

Член од
15 октомври 2017
Мислења
90
Поени од реакции
4
Здаво, сакам да земам парфем го има само во Грагранце, искуства и дали е безбедно да не е скам некој

Член од
28 март 2010
Мислења
76
Поени од реакции
11
Здаво, сакам да земам парфем го има само во Грагранце, искуства и дали е безбедно да не е скам некој
Ако мислиш на fragrance mk и јас имав двојби ама со 100% сигурност можам да потврдам дека се легитимни, еве само што доаѓам од кај нив. Тоа е фирма (со даночен број, со фискална) што врши увоз на козметички производи (не само парфеми), со магацински простор (во Визбегово).Се јавив, вика слободно дојди и тука подигни си го парфемот ако сакаш, не мора да порачуваш преку сајт, си платив на лице место со картичка си добив фискална. Не е реклама ако некој не верува можам и слики да ставам.

Член од
15 октомври 2017
Мислења
90
Поени од реакции
4
Ако мислиш на fragrance mk и јас имав двојби ама со 100% сигурност можам да потврдам дека се легитимни, еве само што доаѓам од кај нив. Тоа е фирма (со даночен број, со фискална) што врши увоз на козметички производи (не само парфеми), со магацински простор (во Визбегово).Се јавив, вика слободно дојди и тука подигни си го парфемот ако сакаш, не мора да порачуваш преку сајт, си платив на лице место со картичка си добив фискална. Не е реклама ако некој не верува можам и слики да ставам.
Не сум порачувал до сега од кај нив, а гледам само кај нив го имаат парфемот побарав за продажни салони гледам само онлајн работат па затоа се двоумев, сакав да слушнам мислење од вас

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.408
Поени од реакции
8.117
што мислите за Пино Силвестре? Многу го фалат некако.
Preku 30 god star .Go koristev na mladi denovi.
Trae dolgo i ima svezh miris.
Ama ne sekoj go podnesuva.
Morash da go probash.

Sega procitav,
Postoi od 1955 god.
Podolga tradicija zdravje :)

Последно уредено:
Член од
26 октомври 2020
Мислења
44
Поени од реакции
28
Fragrance.mk продаваат оригинали, како и сите други парфимерии во МК. За кој парфем се работи, можеби и јас можам да го најдам по подобра цена?

TRICKO

LEGEND
Член од
2 јули 2019
Мислења
416
Поени од реакции
326
здраво , интересира ме ваше мислење за Mancera Aoud Lemon Mint , у план сам да га купу на слепо , какво искуство имате ви сс овј парфем :?

Член од
17 ноември 2014
Мислења
5.408
Поени од реакции
8.117
здраво , интересира ме ваше мислење за Mancera Aoud Lemon Mint , у план сам да га купу на слепо , какво искуство имате ви сс овј парфем :?
Jas nikokash ne bi kupil Parfem na slepo .
Mi se slucilo mnogu pati Da otidam vo Parfimerija i parfemot za drugite da e neverojatno ubav ama za mene da bidi odvraten, A i obratno se slucuvalo.
Makar sthto imalo i parfemi za koi sme se slozhuvale.

Znaci,
Ili prpbaj go ili ne kupuvaj. Se drugo e rizik i racunaj na toa .

Kajgana Shop

На врв Bottom