Партиски претседател

Член од
30 април 2005
Мислења
361
Поени од реакции
21
Мене Трајковски секогаш ми беше ок. Никогаш не сум се „откажала“ од него. Не ме ставај сега во филмчиња, важи?
И не е темата за Трајковски туку за Црвенковски, затоа „држи“ се за него, ок?

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
venera001 напиша:
Мене Трајковски секогаш ми беше ок. Никогаш не сум се „откажала“ од него. Не ме ставај сега во филмчиња, важи?
И не е темата за Трајковски туку за Црвенковски, затоа „држи“ се за него, ок?
Сега партиски став е партиски нема поединечно да ве испрашувам кој се откажал кој не, ти верувам дека ти не се откажуваш така лесно и не те ставам јас во филмчиња, сама си влагаш во нив. За кого се држам не бригај, знаеш дека сум доста пробирлив :lol:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Fakt e deka site predsedateli dosega vo Makedonija bea "partiski".Toa shto tie se otkazuvaa odvreme-navreme od "bazite" ili partiite beshe samo politicka "farsa".Ako trgnete da se "prepukuvate" koj bil podobar predsedatel ili koj bil "poneopredelen" partiski,togash zemete otvorete druga tema pa da diskutirame.Ili sakate jas da vi otvoram?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Претседателите од секогаш биле и ќе бидат партиски, а во моментот кога ќе престанат да бидат - ќе биднат политичко "копиле"!

Член од
28 јануари 2005
Мислења
2.163
Поени од реакции
18
Мистичен напиша:
Претседателите од секогаш биле и ќе бидат партиски, а во моментот кога ќе престанат да бидат - ќе биднат политичко "копиле"!
Ама да може да разбере АБЦЕЕЕФГЕХА :lol:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Razbrano e "odamna" Intelco samo shto odvreme-navreme i ti greshish vo "probirlivosta".:)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Samo za "toa" i mislev. 8)

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Само незнам што толку сме се запнале за "претседникот" дали бил партиски или не, ионака кај нас ингеренциите кои тој (тие)ги има(ат) се всушност само смешкање пред камерите и потпишување на укази кои се веќе наложени од владеачката гарнитура {двосед, тросед (СДСМ-ДУИ-ЛДП)...}.

И да не е партиски, нема да може да мрда многу многу на своја рака.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Da,samo ne se znae koj se "konsekvencite" dokolku predsedatelot ne saka da potpishe nekoj "zakon",na primer dokolku ne go potpishe zakonot za "teritorijalna podelba"?Dali nekoj kako "Golemiot brat" bi prevzel "kinger" ili "Citroen" protiv toj predsedatel?

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.098
Aбе "консвеквенци" секогаш имало и ќе има, и тоа не само за претседатели, општо за сите "непослушници". Само, пред да станеш "претседник" треба да си свесен и за можните "консеквенци", поготово ако сакаш да биднеш Претседател на сите граѓани.

Kajgana Shop

На врв Bottom