Пак сањам F8

• Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Еве нова тема....дали некад сте ги сањале игрите...Јас лично сум ги сонувал Pro Evolution Soccer(како лом праам со Inter),GTA(гранати,ракети,хаос)....И Дота секако кога почнав да играм(сега више не) само на тактики мислев :)
Ајде да ги чуеме вашите

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.762
Поени од реакции
5.046
jas sum sanjal kako ja pominuvam misijata na cta vice city so helikopterot ali nikako da ja pominam .. za mnogu raboti me biva ali za igri ne bas :)

Urban_Mover

Madridista
Член од
31 октомври 2005
Мислења
2.160
Поени од реакции
125
Да ги сонував нид фор спид андерграунд 1,2 и моуст вонтед,про еволушн 8,ред алерт порано кога ја играв тие мислам дека се.....

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
Ги имам сонувано Ogame,NFS MW,WoW итн.За огаме имам сонувано дека ќе добијам планета со 300+ полиња(бидејки ставив колонијален на пат) и на крај добив планета со 316 полиња:je::je::je:

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Јас ја имам сањано Командос 3. Како се кријам, пукам, колам, џиткам, бомби... Само што ќе убиев некој одма стискав F8 (quick save) за кога ке згрешев одма да стиснев F9 (quick load). После на школо кога нешто ќе заебев пробував да стиснам F9 и да се вратам неколку саати наназад ама неможеше.

Член од
27 април 2006
Мислења
176
Поени од реакции
2
Jas ja imam sonuvano Call of Duty 2, na pocetokot na sonot se ja drzam puskata, ama na krajot ja gledam pred mene tastaturata i gledam kako stiskam Esc:pos:

Топка

Генерал
Член од
21 април 2006
Мислења
1.220
Поени од реакции
2
Немам сонувано видео-игри. :lud:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Ееее....јас на GTA(ме потсети Тито) иам сањано како пишувам шифри и од небо ми паѓа кола врз глава :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Тетрис, гемчињата шо беа на времето. Порано многу стратегии си правев у главата, ваму да го ставам тој блок таму да ја направам таа комбинација ухх зараза беа.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.410
Поени од реакции
595
Saiya Jin напиша:
Ги имам сонувано Ogame,NFS MW,WoW итн.За огаме имам сонувано дека ќе добијам планета со 300+ полиња(бидејки ставив колонијален на пат) и на крај добив планета со 316 полиња:je::je::je:
1.Огејм дефинитивно го сонувам постојано . Али за разлика од тебе , ја навистина добив планета со над 300 полиња,поточно 306 полња.
Или и ти ја доби на јаве?
2.Памтам на времето кога го купив плејстејшнот,ми се има случувано да играм со саати една игра(FIFA, Need for speed IV,TOCA 2 ...) и после во сон пак да ги играм истите игри....

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
баш ноќеска го сањав Кол оф Дјути двојката

Zbratko

The Shrink
Член од
3 јануари 2006
Мислења
875
Поени од реакции
17
Sigurno sum sanjal ... ali poshto ne se sekavam shto sanajm ..taka da samo na pretpostafka ke ostanam

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Абе конкретно да сањам игра како сум играл не, ама сум сањал некој лик од играта или дема ми се дешава нешто слишно со некоја мисија од играта. FPS of course:pos:

Saiya Jin

Dizzy Fingers
Член од
26 април 2006
Мислења
1.266
Поени од реакции
10
head напиша:
1.Огејм дефинитивно го сонувам постојано . Али за разлика од тебе , ја навистина добив планета со над 300 полиња,поточно 306 полња.
Или и ти ја доби на јаве?
2.Памтам на времето кога го купив плејстејшнот,ми се има случувано да играм со саати една игра(FIFA, Need for speed IV,TOCA 2 ...) и после во сон пак да ги играм истите игри....
Зашто инаку напишав дека добив планета со 316 полинја?Сигурно сум ја добил но кога ќе ја изградам дој кажи ми :):):)

Член од
16 февруари 2006
Мислења
2.830
Поени од реакции
21
Јас имам сонувано Кантер..како сите ги тепам и сум несопирлив со тоа снајперот :):):) и можда некогаш Дота така некој стратегии и легендарни бегања(спасувања)..

Kajgana Shop

На врв Bottom