Пазарете се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој чува олд-тајмери? Нешто во стилот на сименси, мотороли, алкатели (од тие ко беа на времето модерни) и ред други телефончина? Ако некој во случај има ваков,исправен убавезно ќе го купам!

Siemens_6688_SL45.jpg

Дали некој чува олд-тајмери? Нешто во стилот на сименси, мотороли, алкатели (од тие ко беа на времето модерни) и ред други телефончина? Ако некој во случај има ваков,исправен убавезно ќе го купам!

Siemens_6688_SL45.jpg

Jas cuvam old timer telefonki ama ovoj go nemam

Смрт нема за нив, ама искрено не сакам. Не е толку олдтајмер како сименсот:)

epa po old timer siemens imam c25, s55, a55
ericsson t65, t66, t20
nokia 3310, 8310 imam i drugi ama nekoi mi se emotivno privrzani i ne bi gi prodaval :)

И колку би го купил еден олд тајмер, да знам дали да барам дали има некој останато :D

Знаете ли каде се продава задна маска за HTC Wildfire, мислам на маската од телефонот, не на заштитна маска? И отприлика што цена се движи?
--- надополнето: 26 мај 2012 во 02:00 ---
Знаете ли каде се продава задна маска за HTC Wildfire, мислам на маската од телефонот, не на заштитна маска? И отприлика што цена се движи?
Ако не се наоѓа, тогаш во краен случај може и нешто такви? http://www.google.com/imgres?um=1&h...56&start=66&ndsp=24&ved=1t:429,r:4,s:66,i:229

--- надополнето: 26 мај 2012 во 02:00 ---

Ако не се наоѓа, тогаш во краен случај може и нешто такви? http://www.google.com/imgres?um=1&h...56&start=66&ndsp=24&ved=1t:429,r:4,s:66,i:229
Oва што го гледаш на сликата, е заштитна маска. Маската физички може да е само како телефонот што изгледа кога си го купил - неможе да има некои додатоци + на неа.
Јас имам и оригинални и а-класа копија на маски.

Siemens_6688_SL45.jpg
Сименс А45 :)

Продавам или менувам Tablet PC Avatec за мобилен (предност Андроид) со ваша или моја доплата... Понуди и подетални информации за моделот на ПП !!!

Купувам мобилен

Samsung : Galaxy S i9000 и нагоре или Google Nexus S
LG : Optimus 2X
Nokia : Lumia 800
Sony ericsson : Xperia ARC
HTC : Sensation или подобар

Преферирам да е Galaxy S i9000 Но ако има добра понуда за останативе може да направиме бизнис.

Преферирам да ме контактирате на е-маил : Nikolab85@hotmail.com Бидејки не сум многу активен на форумов

Поздрав :)

Продавам или менувам Tablet PC Avatec за мобилен (предност Андроид) со ваша или моја доплата... Понуди и подетални информации за моделот на ПП !!!

Prodaden :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom