gOJDO напиша:Лелеле, јас сум импресиониран еј....
Не ми се верува...еј :je: ...:icon_eek: конечно сретнав вистински хакер кој го познава машинскиот јазик....:icon_eek:
Човек, па ти си гение бе....кој знае што прави кодов горе еј...сигурно е некој вирус...не би се осмелил да го запишам во My Documents...
Само еден човек до сега кој дошол на форумов може да се такмичи со тебе, Ефтим од Кавадарци(nickname Ferrari). Типот е еден од најдобрите европски, а може и светски веб дизајнери.....
Човек со работиве кои ги знаеш ме ставаш во дилема....па ти стварно може да си подобар од Ефто... Секоја чест, младичу јас ти се восхитувам....
Уште еден електраш меѓу кајганџиитеwebmaster напиша:Pa sega zavisi za sto ti treba Dejan] ! Ako sakas za C++,moze nesto da storam za tebe, zasto samo toa ucevme vo prv semestar i toa samo strukturno programiranje. Veke vtor kje pocneme so objektno pa togas moze da pravime muabet za toa. Ako sakas za voved vo C++ slobodno prasaj sto te interesira! Pozdrav
Незнам само кај најде навреда тука али ај....иначе тоа ми беше последно на памет....тие шо се од етф ќе ме разберат....поздравwebmaster напиша:Ајде сега да не се вреѓаме, јас му одговорив на devilking, ти сега почнуваш да се фалиш со некои закони. Мислам не ни личи ова да го правиме овде. Поздрав
Ок, не го сфаќам ова како навреда, а се надевам и дека не беше. Се надевам дека ќе соработуваме околу нашите проблеми. ПоздравМотокултиваторче напиша:Незнам само кај најде навреда тука али ај....иначе тоа ми беше последно на памет....тие шо се од етф ќе ме разберат....поздрав
ЕДИТ:Провокативни пораки...избришани