ПРОГРАМИРАЊЕ И ПРОГРАМСКИ ЈАЗИЦИ

Статус
Затворена за нови мислења.

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
па седни учи, гаси комфљуторот.
и коа имаш нешо нејасно, пиши, ако нема некој постручен ја ќе се жртвовам

V

Vlad II Draculea

Гостин
АКо ти е за синтакса за ц++ немој да се жалиш.лесно е. ако ти треба алгоритми.. слободно питај

Член од
20 јануари 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
Овде може да помогнам и јас, бидеќи го положив С++ пред една недела, ама јас си го знам како ми беше пред тоа...:)

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
webmaster dali imate na fakultet materijali na makedonski za programskite jazici? Ako imate mozish nekako da gi spodelish so nas?

Dr_ViRuS

DarkSide with green light
Член од
9 јануари 2006
Мислења
1.076
Поени од реакции
28
gOJDO напиша:
Лелеле, :cuc: :cuc: јас сум импресиониран еј....
Не ми се верува...еј:cuc: :je: ...:icon_eek: конечно сретнав вистински хакер кој го познава машинскиот јазик....:icon_eek:

Човек, па ти си гение бе....кој знае што прави кодов горе еј...сигурно е некој вирус...не би се осмелил да го запишам во My Documents...

Само еден човек до сега кој дошол на форумов може да се такмичи со тебе, Ефтим од Кавадарци(nickname Ferrari). Типот е еден од најдобрите европски, а може и светски веб дизајнери.....
Човек со работиве кои ги знаеш ме ставаш во дилема....па ти стварно може да си подобар од Ефто...:cuc: :cuc: Секоја чест, младичу јас ти се восхитувам....

ops neznam toa kako navreda da go svatam ne e virus codod masinski jazik malce razbiram
hacker vo makedonija greska se definra

na ovoj forum se gleda deka ima dosta pro
redno bese da ve najdam site so rabotite znaci vo makedonija ima mnogu povek od mircaci :D
tesko mene:pop:
milo mi e
izvinii admin za link :D http://uha.kickme.to

a i sakam da pitam dali nekoj se zanimava so robotica ? ili poznavate nekoj vo mk

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
мислиш кибернетика?

Член од
20 јануари 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
Pa sega zavisi za sto ti treba Dejan] ! Ako sakas za C++,moze nesto da storam za tebe, zasto samo toa ucevme vo prv semestar i toa samo strukturno programiranje. Veke vtor kje pocneme so objektno pa togas moze da pravime muabet za toa. Ako sakas za voved vo C++ slobodno prasaj sto te interesira! Pozdrav

Devilking

Tasmanian Devil
Член од
16 јануари 2006
Мислења
664
Поени од реакции
1
webmaster напиша:
Pa sega zavisi za sto ti treba Dejan] ! Ako sakas za C++,moze nesto da storam za tebe, zasto samo toa ucevme vo prv semestar i toa samo strukturno programiranje. Veke vtor kje pocneme so objektno pa togas moze da pravime muabet za toa. Ako sakas za voved vo C++ slobodno prasaj sto te interesira! Pozdrav
Уште еден електраш меѓу кајганџиите

Член од
20 јануари 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
Извини Devilking ама јас не сум електраш! Студирам информатика, ама на ПМФ! И тоа.....:)

Мотокултиваторче

Антипрекрасен
Член од
10 септември 2005
Мислења
118
Поени од реакции
1
Ја сум електраш! Студирам телекомуникации и па ги учам ова програмскиве јазици.....бљак!(Поздрав до Лошковска, маму и ебем....)

Член од
20 јануари 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
Ајде сега да не се вреѓаме, јас му одговорив на devilking, ти сега почнуваш да се фалиш со некои закони. Мислам не ни личи ова да го правиме овде. Поздрав

Мотокултиваторче

Антипрекрасен
Член од
10 септември 2005
Мислења
118
Поени од реакции
1
webmaster напиша:
Ајде сега да не се вреѓаме, јас му одговорив на devilking, ти сега почнуваш да се фалиш со некои закони. Мислам не ни личи ова да го правиме овде. Поздрав
Незнам само кај најде навреда тука али ај....иначе тоа ми беше последно на памет....тие шо се од етф ќе ме разберат....поздрав
ЕДИТ:Провокативни пораки...избришани

Член од
20 јануари 2006
Мислења
17
Поени од реакции
0
Мотокултиваторче напиша:
Незнам само кај најде навреда тука али ај....иначе тоа ми беше последно на памет....тие шо се од етф ќе ме разберат....поздрав
ЕДИТ:Провокативни пораки...избришани
Ок, не го сфаќам ова како навреда, а се надевам и дека не беше. Се надевам дека ќе соработуваме околу нашите проблеми. Поздрав

Член од
27 ноември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
11
webmaster, dali moze nekako da gi dobijam materijalite za C++ ili za bilo koj programski jazik vo bilo koja faza na uchenje? Elektronska verzija, pechatena ili sl.

gOJDO

Пациент, неизлечив
Член од
4 јануари 2006
Мислења
1.304
Поени од реакции
20
Еве јас да извреѓам како електраш неинформатичар...
Врска немате ни ПМФ, ни ЕТФ информатичарите.
80% од вас коа ќе дипломираат сеуште не знаат WORD и EXCEL да работат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom