ПРОГРАМИРАЊЕ И ПРОГРАМСКИ ЈАЗИЦИ

• Креатор на темата Креатор на темата moTaro
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
па седни учи, гаси комфљуторот.
и коа имаш нешо нејасно, пиши, ако нема некој постручен ја ќе се жртвовам

АКо ти е за синтакса за ц++ немој да се жалиш.лесно е. ако ти треба алгоритми.. слободно питај

Овде може да помогнам и јас, бидеќи го положив С++ пред една недела, ама јас си го знам како ми беше пред тоа...:)

webmaster dali imate na fakultet materijali na makedonski za programskite jazici? Ako imate mozish nekako da gi spodelish so nas?

gOJDO напиша:
Лелеле, :cuc: :cuc: јас сум импресиониран еј....
Не ми се верува...еј:cuc: :je: ...:icon_eek: конечно сретнав вистински хакер кој го познава машинскиот јазик....:icon_eek:

Човек, па ти си гение бе....кој знае што прави кодов горе еј...сигурно е некој вирус...не би се осмелил да го запишам во My Documents...

Само еден човек до сега кој дошол на форумов може да се такмичи со тебе, Ефтим од Кавадарци(nickname Ferrari). Типот е еден од најдобрите европски, а може и светски веб дизајнери.....
Човек со работиве кои ги знаеш ме ставаш во дилема....па ти стварно може да си подобар од Ефто...:cuc: :cuc: Секоја чест, младичу јас ти се восхитувам....

ops neznam toa kako navreda da go svatam ne e virus codod masinski jazik malce razbiram
hacker vo makedonija greska se definra

na ovoj forum se gleda deka ima dosta pro
redno bese da ve najdam site so rabotite znaci vo makedonija ima mnogu povek od mircaci :D
tesko mene:pop:
milo mi e
izvinii admin za link :D http://uha.kickme.to

a i sakam da pitam dali nekoj se zanimava so robotica ? ili poznavate nekoj vo mk

мислиш кибернетика?

Pa sega zavisi za sto ti treba Dejan] ! Ako sakas za C++,moze nesto da storam za tebe, zasto samo toa ucevme vo prv semestar i toa samo strukturno programiranje. Veke vtor kje pocneme so objektno pa togas moze da pravime muabet za toa. Ako sakas za voved vo C++ slobodno prasaj sto te interesira! Pozdrav

webmaster напиша:
Pa sega zavisi za sto ti treba Dejan] ! Ako sakas za C++,moze nesto da storam za tebe, zasto samo toa ucevme vo prv semestar i toa samo strukturno programiranje. Veke vtor kje pocneme so objektno pa togas moze da pravime muabet za toa. Ako sakas za voved vo C++ slobodno prasaj sto te interesira! Pozdrav

Уште еден електраш меѓу кајганџиите

Извини Devilking ама јас не сум електраш! Студирам информатика, ама на ПМФ! И тоа.....:)

Ја сум електраш! Студирам телекомуникации и па ги учам ова програмскиве јазици.....бљак!(Поздрав до Лошковска, маму и ебем....)

Ајде сега да не се вреѓаме, јас му одговорив на devilking, ти сега почнуваш да се фалиш со некои закони. Мислам не ни личи ова да го правиме овде. Поздрав

webmaster напиша:
Ајде сега да не се вреѓаме, јас му одговорив на devilking, ти сега почнуваш да се фалиш со некои закони. Мислам не ни личи ова да го правиме овде. Поздрав
Незнам само кај најде навреда тука али ај....иначе тоа ми беше последно на памет....тие шо се од етф ќе ме разберат....поздрав
ЕДИТ:Провокативни пораки...избришани

Мотокултиваторче напиша:
Незнам само кај најде навреда тука али ај....иначе тоа ми беше последно на памет....тие шо се од етф ќе ме разберат....поздрав
ЕДИТ:Провокативни пораки...избришани

Ок, не го сфаќам ова како навреда, а се надевам и дека не беше. Се надевам дека ќе соработуваме околу нашите проблеми. Поздрав

webmaster, dali moze nekako da gi dobijam materijalite za C++ ili za bilo koj programski jazik vo bilo koja faza na uchenje? Elektronska verzija, pechatena ili sl.

Еве јас да извреѓам како електраш неинформатичар...
Врска немате ни ПМФ, ни ЕТФ информатичарите.
80% од вас коа ќе дипломираат сеуште не знаат WORD и EXCEL да работат!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom