- Член од
- 24 август 2017
- Мислења
- 553
- Поени од реакции
- 1.249
Нз шо се буниш, убо викет експертите - Маркетот е таков На оваа побарувачка 8к од квадрат мин идена оглас кај општината стан 100 м2 500 илјади E
Нз шо се буниш, убо викет експертите - Маркетот е таков На оваа побарувачка 8к од квадрат мин идена оглас кај општината стан 100 м2 500 илјади E
Ситна роба, дуќанчинана оглас кај општината стан 100 м2 500 илјади E
Ги немат Небањативе за коментари,кур ги болит нив за за Илинден и Асном тие се лево комуњарски,комунистички празници,важно е спортската сала во велгошчи да се викат Т.Александров.....
затоа немаТ гласање за нив туку за Левица....^^ Сум имал шанса да увидам како работет по администрација од прва рака, немат кај нив ни сдс ни дпне - едно исто се, коа им кажвев уше пред години дека као клопче се поврзани и драмата е само за на слава и јавност будала ме праеа. Исто како Парк, џамијана, х.Лагадин, базана извиднички, сеа овој новиов 2ра и ред други минати и идни така и ова си помина, дур се праеше сите слепи беа нишо не знаеја а сеа сите се бунет, не биват после свадба тапани, џабе се нервирате
Хахахах аукција им организирал братот, можам да го замислам ко ќе му давале цена мајсториве косата му се имат креваноа овај амерички Пандур,и продават и купвит и реновират и немојт да најт ни едно ни друго ни трето само затоа шо е ЦИЦИЈА каскатија
знајш кој е? читај по маилот...на син му казна му имат пишано...остана во основно,па плавац ,па неписмени велики Дпмнеовац,хаха па сега американацХахахах аукција им организирал братот, можам да го замислам ко ќе му давале цена мајсториве косата му се имат кревано
^^ Сум имал шанса да увидам како работет по администрација од прва рака, немат кај нив ни сдс ни дпне - едно исто се, коа им кажвев уше пред години дека као клопче се поврзани и драмата е само за на слава и јавност будала ме праеа. Исто како Парк, џамијана, х.Лагадин, базана извиднички, сеа овој новиов 2ра и ред други минати и идни така и ова си помина, дур се праеше сите слепи беа нишо не знаеја а сеа сите се бунет, не биват после свадба тапани, џабе се нервирате
Хахахахауа не сум го знаел ова, требело профа да го викетгледај од 7 мин и 24 сек.... тата миша професор хаха...во училницава фалет номче ѓубрено и бате коне,џачка обезбеџењеK-15 - Uciliste za dijalekti
#K15 #MilePanika #humor⭐ За да го поддржиш каналот на К-15 кликни тука https://bit.ly/36XfePF Заследи не и на официјалните акаунти:⭐ Инстаграм ➡ https...youtu.be
Uste stojam na stavot deka vo toj period bese edini spas za Ohrid100K views · 2.6K reactions | Шоуто може да почне | By Џандар | Facebook
Шоуто може да почнеwww.facebook.com
да се потсетиме на Вегетава