Луси
extreme
- Член од
- 17 септември 2008
- Мислења
- 6.864
- Поени од реакции
- 20.412
Афкорс, ти ми ги отвори видиците за мултипл оргазам морТи ова од искуство?
Афкорс, ти ми ги отвори видиците за мултипл оргазам морТи ова од искуство?
Да научиш нешто ново.... ако се фаќаш самата со рака т.е. мастурбираш несвесно во сон, нормално дека ќе доживееш оргазам, но ако немаш никаков допир на клиторисот и колку да ти е еротски сонот нема да биде класичен оргазам, ќе мислиш дека си доживеала, но не е тој класичен, а и машките често се будат лом во гаќите од некој еротски сон, ама сепак раката ќе им помине или ќе се притиснат за душекот,
не е тоа знаме...па ќе се вее на ветер и ќе „фрла искри“
... и совет да научам нешто „ново“ од кого, како не е важно, еве го линкот... ако се фаќаш самата со рака т.е. мастурбираш несвесно во сон, нормално дека ќе доживееш оргазам, но ако немаш никаков допир на клиторисот и колку да ти е еротски сонот нема да биде класичен оргазам, ќе мислиш дека си доживеала, но не е тој класичен, а и машките често се будат лом во гаќите од некој еротски сон, ама сепак раката ќе им помине или ќе се притиснат за душекот,
не е тоа знаме...па ќе се вее на ветер и ќе „фрла искри“
Со погрешен излагашEe vakaa, sama mozam da si dozhiveam, a sega bas ispagjam so eden tip..Ubavo e da ama sakam orgazamm da doziveam, dali tuka tehnikata igra ulogaaa... Sho znam filingot go nemaaaa na kraj
Иди кај @Масимо да ти покаже шо е то оргазам.Ee vakaa, sama mozam da si dozhiveam, a sega bas ispagjam so eden tip..Ubavo e da ama sakam orgazamm da doziveam, dali tuka tehnikata igra ulogaaa... Sho znam filingot go nemaaaa na kraj