човекот си е на пат, ти кажа штом се врати во Скопје ќе те бара. така да покажи малу трпение. ние тука чекаме со месеци да го видиме неговиот точак, да ни покаже реална слика од ХТ преносот кој го купил за 350мкд а не слика од google, итн итн итн.
А бе пиша тој, дека на комшијата му го дал.

Што да се прави, човек од збор е, се гледа. Прав теоретичар, без навреда.
Го повлекувам зборот погоре и многу се кајам за претходното мислење!
Дури денес видов колку сме ние безобразни македонците и кои луѓе ги осудуваме
Верувам дека и вие зоцц и оги би се засрамиле кога би го запознале кастро,ако воопшто имате срам.Денес сметам дека и јас бев безобразен кон вивакастро читајќи ги вашите мислења.Али арно рекле србите.Со ским си,таков си.
Вива не бил достапен поради обврски.Конечно денес имав можност да го запознаам по толку договарања
Човекот ми се јави и вчера и ми предложи да земе со кола.Сепак фати невреме па се преслушнавме и договоривме за денес.Ми вети дека денес ќе ми се јави и дека ќе одиме да ги видиме
Како и што си вети,тоа и си го исполни.Ме побара денес на телефон,ме зема со кола од пред зграда,и покрај тоа што вчера во меѓувреме шофершајбната му пукнала од градот.Му одговорив дека не требало да се мачи,но вели дека денес бил слободен,но и веќе ми ветил па несакал да ги менува плановите.
На крај бевме и го видовме фокусот.Одма увидовме дека ми е мал,всушност вивакастро го виде
и рече дека ми е мал рамот.Наша грешка беше што не го прашавме човекот.Велосипедот бил Л големина,а мене ми требало XL односно 21-22 инќи.
Сепак Вивакастро имаше желба да го проба велосипедот кога веќе беше таму
На професионалец како него не му требаше многу време.Веднаш виде за што се работи.
Оставам на него да објасни што како е со велосипедот иако мислам дека и нема потреба на луѓе како нас да се исповедува.
На огласот за Canondale се јавивме по телефон за да не одиме безпотребно.Испадна и дека тој ми е мал па не отидовме.Сега знам што ми е потребно.па ќе ве молам доколку некој има 21 или 22 инчи велосипед слободно да ми го понуди тука или на порака.Високм сум 188цм
За членот вивакастро ќе кажам повторно дека имам само пофални зборови.Кој го запознал,знае за каков човек се работи/Навистина незнам како да му се заблагодарам за времето и помошта!Се понудив на крај да му дадам пари за бензин,но несакаше ни да слушне.Му понудив и пиво кое го бараше,на тоа одговори дека ќе сум дал,но прво да земам велосипед и да извозам некоја тура.На крај се понуди и пак да дојде,доколку видам други велосипеди
Забавен тип во живо,и покрај тоа што на форумов изгледа поинаку.Всушност сите ние изгледаме многу поинаку.Едно сме на форум,мрчатори,фраери но друго во вистинскиот живот.
на крај ќе кажам само дека Задоволство и чест ми е што запознав некој од кајгана.
Се надевам дека нема да остане само на еден член.