Омилен/и DJ-и ?

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Брачковци....... Dino Psaras е лудило бе за goa/psy trance.

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
да бе вотка ти беше на концертот у мкц. А да видиш на Скази каква лудница беше само!!!

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
za psy samo Gataka, Wizzy Noise , Infected Mushroom i Blue Vortex.........

Член од
6 февруари 2006
Мислења
94
Поени од реакции
1
Trancer4e напиша:
za psy samo Gataka, Wizzy Noise , Infected Mushroom i Blue Vortex.........
За мене од S.U.N. Project, Astrix и Raja Ram нема ништо подобро.

Член од
14 мај 2006
Мислења
38
Поени од реакции
2
DJ-i

Ocigledno deka ima mn decki so ne se razbiraat od muzika a gi ima tuka ... U redu nemam protiv nikoj nisto,sekoj si ima stil,ama da dojdevte da TIESTO koga bese na saem da vidite so napravi , samo nasive idioti staile losi kabli i pregorea oti mn dobro pustase deckoto muzika. U redu e , koj so saka neka si slusa,no se si ima posebna lista i DJ-ite nemoze da gi stavate vo ista kategorija ako pusta techno ili trance i progressive ili house. Tiesto i Paul Van Dyk moze da se rece deka se na isto ramniste,iako na tisto hitvoite sum pominal mn zurki i sum bil na negovite mora da priznaam deka novoto sto go ima Paul Van Dyk e svetlosna godina pred TiestO. Znaci go cekame tiesto da izdade nesto novo , iako novovo od nego (search of sunrise 5 e mn slabo) ,ama toa deckoto si bese tri godini i da se nadevame ke izdade nesto novo ,a ne da go vregame samo.
Site sto gi interesira koj mi e omilen DJ,ke ima kazam deka slusam najveke techno,iako nekoe so ke citaat ke se cudat so e toa techno , oti mislat techno i trance e isto,epa NE E!!! Najdobar Dj za mene i na zurki koi najubavo sum si pominal e Deetron,toa mojot light stil na techno,ne baram nekoj da me podrzuva... Jeff MIlls rastura, Marco Carola e zakon , novava cehinja - DJ LIca isto taka i samata ne e svesna kolku e dobra, Hernan Cattneo e ocigledno so Mathew Dekay se najdobrite dj-i vo svetot vo momentov ako gi rangirame site najdobri zaedno,razlikata e voa tyoa sto mathew mava "samo" progressive so lesen trance & house,a hernan cattaneo(ucenikot na najdobriot Derrick May) mava so saka i kakomu e raspolozenieto,na poslednata zurka sto bev na saem pustase progressive koe ne mrdna i moram da se pofalam deka si pominav TOb :pishtoldzInaku mn skopjacinja ocekuvaa techno i zgresija. Vo sekoj slucaj da ne dolzma mn da ne mi se naluti nekoj moram da gi spomnam i najdobrite so rasturaat niz svetot spored web sajtovite :) - UMEK & Valentino (iako valentino u posledno vreme mn mn slabo). A site koi ste za party TECHNO - Summer Club Colloseum mislam 8 juni ne me drzite za zbor (neoficijalno e) Ben Sim , Mark Williams i ne mi teknue imevo na drugiov (sorry) + Goran Kan I Tanchevski ke rasturaat.... E sega vekje me mrzi da pisuam ama temava ja smetam za otvorena som ja pocnaF da psiuam ...
P.S. Im se izvinuvam na pravite underground tranceri so ne spomnav nisto,zurkata na majot na ezero (Mladost-Veles) mislam uste ve drzi i ve nema:cug:, pa RESPECT braka !

Член од
14 мај 2006
Мислења
38
Поени од реакции
2
Abe kako moze aDAM Beyer da go zaboraam :lud: sorry :kez:
Abe site se dobri i bratot Marko Nastic :icon_lol:

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
Trance is NOT Techno se slozuvam so FeLix.....ali adam beyer (minimal kolku so znam pusta ne me drzete za zbor) nenormalno mi gazi na zifci...za niso ne mu 4ini muzikata so ja pusta i so ja pravi (spored mene)....ja si sakam neso da te zrpne, da te potrese da te natera da se frlis od tarasa....da si go zaka4is nozot u џiger...da ti go napravi mozokot vo te4na sostojba...a ne samo loop do loop, 5 minuta samo eden isti loop veke nema smisla (za minimal tchn ) :)

Член од
14 мај 2006
Мислења
38
Поени од реакции
2
:)

Brat te sfakam toa e toa zivotot ti e 360 na saat , nie obicnite smrtnici nemoze da slusame muzika so 145 bpm , nemoze toa sekoj gi postuam site so slusaat klaberska muzika a ne e turbo folk - NAJBITNO pozdraF :kez:

Член од
6 мај 2006
Мислења
1.890
Поени од реакции
4
Јас милам дека ги заборавивме малце нашите па затоа ја ќе ги пишам
DJ Navigator i DJ Busava Azbuka

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
kakvi dj be pa ja sum dj ides i pustas muzika i aj uste koj e bolji a be ......... aj da ne recam

Trancer4e

Extreme Trance Addict
Член од
25 јануари 2006
Мислења
427
Поени од реакции
1
Flik напиша:
Јас милам дека ги заборавивме малце нашите па затоа ја ќе ги пишам
DJ Navigator i DJ Busava Azbuka

Taka e.....Flik za premier!!!!

Член од
2 февруари 2006
Мислења
1.500
Поени од реакции
160
Aбе како кој е најдобар DJ на светот, па се знае кој друг ако не нашиот ни единствер DJ BABURa, поготово кога ќе влезе во ваков филм со прстите :pos::pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom