Омилен глумец/глумица

P

PewDiePie

Гостин

Сега за сега оваа,најсмешна ми е,ретко женски лик да има одлична смисла за хумор. :)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Нема зборови кои би ја опишале мојата восхитеност кон овој човек, нема филм што не сум го изгледала најмалку три пати.
Прв пат го гледав во Dead man кога имав само 5 години и од тогаш го засакав.
Кај него се ме восхитува... начинот на однесување, неговата глума која е чудна и уникатна... неговиот шарм кој го доловува секој лик толку длабоко..
едноставно сум благодарна што живеам во негово време, затоа што сеуште ќе можам да му се восхитувам.
Еден и единствен, мајстор над мајсторите, сите зборови малку се..

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.940
Поени од реакции
4.438
Го запознав во Bruce Almighty

А почнав да го обожавам по Shawshank Redemption

Едноставно ме маѓепса, каква елегантност и едноставност и перфекција...

Би сакал да кажам дека меѓу актери/ки кои ги почитувам и уживам да ги гледам се:
-Џим Кери
-Ал ПАчино
-Роберт де Ниро
-Мет Дејмон
-Бред Пит
-Кијану Ривс(по М.Ф. најмногу обожавам да го гледам)
-Џон Кјузак (за него мислев дека му е брат на К.Ривс зошто неверојатно ми се слични)
-Сашко Коцев - исто така вреден да се спомне
-Моника Белучи која типка уфф :love:
-Натали Портман
-Мила Кунис
-Кеттрин Зита Џонс

Член од
29 август 2007
Мислења
21
Поени од реакции
6
За прв пат ја сретнав во трилерот The canyon кој излезе во 2009 година,па после две години ја сретнав во Killer Elite,и сега брзо ја сретнав во серијата Chuck исто стара серија од 2007-година....многу згодна плавуша,и една од мојте омилени глумици Yvonne Strahovski
MV5BMjE0OTYzMzYxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwNzE1MjQyNw@@._V1._SY314_CR10,0,214,314_.jpg

Член од
3 октомври 2011
Мислења
17
Поени од реакции
4
Омилена актерка Rachel McAdams <3
Актери имам повеќе, али ќе го издвојам Alex Pettyfer :)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Од женските Ан Хатевеееј, а од машките Метју Пери :)

Член од
2 октомври 2008
Мислења
3.434
Поени од реакции
7.286
Се мислев веќе некое време дали да постирам у темава... Тешко ми е да проценам глума па повеќето актер/ки ми се омилени според ликовите кои ги играле :)

Прво за еден кој сум сигурен дека е добар актер (највеќе според The Machinist): Christian Bale

Сите филмови му ги изгледав и од гуглање/интервјуа дознав дека многу се посветува на ликовите кои ги глуми (покрај физичката посветеност де :) )

Edward Norton. Ми стана омилен после ФЦ. Му ги изгледав повеќето филмови. A и интервјуто во Inside the actors studio му е добро. Уште на почетокот (првиот филм, primal fear) му даваат тежок лик за глумење и добро го изглуми. После се набилда специјално за american history x и му почна славата кај тинејџерките :D

Helena Bonham Carter. FC, ofc...Oмилена ми е зашто у повеќето филмови е хардкор, луд лик...

Бред Пит. FC, Snatch, 12 monkeys, interview with a vamp... сите бе! :D Нема потреба од објаснување и слики, мејнстрим е.

Другите „омилени“ не ги познавам доволно, само неколку филмови имам изгледано од нив и ми се свиѓале: John Cusack, Johnny Depp, Natalie Portman (i'd tap that!), Kevin Spacey, Jake Gyllenhaal, Kristen Dunst...

Kajgana Shop

На врв Bottom