Омилени бендови

RaGeAnGeL

KiCk AsS
Член од
23 јануари 2005
Мислења
930
Поени од реакции
7
mmmmmmmmm pantera....ili gi kazavte???elektricini orgazam....prljavo kazalishte....corba.....koj drug......ej ej znae nekoj koi se toy dolls....GI OBOZAVAM:)))))))))))))...sepultura e neso klasika:)))))))))))))))soulfly.....ja ko ke mi teknit ke pisam pak..bad religion......

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
StormAngel напиша:
А ти да не се правиш толку паметен и да постираш имиња од бендови кои ти се допаѓаат? :lol:
Абе омилени бендови е темата, а не да го наброите секој бенд кој имал добра песна 8)

Него ај и ја ке почнам

Ареа, Прљаво Казалиште, ЕКВ, Црвена Јабука, Плави Оркестар, Ролинг Стоунс, Бон Џови (со бендот), Металика, Ајрон Мејден, Грин Деј, Оазис, У2, Офспринг, Суперхикс, Кошин, Д Килерс, Студени низе, Радиохед, Битлси ..... ај доста е :P 8) :P

StenmarC

Скијач
Член од
24 март 2005
Мислења
2.179
Поени од реакции
50
The`bItCh напиша:
камелеон :lol:
Ристо од припор и Глоријан - иако не се бендови, поединци се али заслужуваат да бидат у форумов на славните :P 8) :P

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
...Fluks....
....Two Sides.....

Член од
10 мај 2005
Мислења
529
Поени од реакции
14
AC/DC, Aerosmith, Bon Jovi, Nirvana, Rolling Stones, Whitesnake, The Clash, Deep Purple, Green Day, Guns N' Roses, Led Zeppelin, Queen, Red Hot Chili Peppers, The Scorpions, U2, Kings Of Leon, Queens Of The Stone Age, The Darkness...

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
NIRVANA
NOFX
Rancid
Foo Fighters