Од омилен во омразен заради Македонија

бутЕ

старлета
Член од
29 март 2011
Мислења
2.232
Поени од реакции
3.837
Брачвака го глумеше Хусеин Кенан во Плачот на Виолината...

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Т
Што му припишале грчко потекло...па и ние мајка Тереза ја присвојуваме, а жената е Албанка, само што е родена во Скопје. Лицемерно е да ги осудуваме за она што и ние го правиме.
извини- но не го делам твоето мислење
Било какво оправдување за нив, или пак било каква компарација со гејците - за мене е не сфатливо.
Сепак си е твое мислење и веројатно имаш прична да си на страна на јужнивеo_O
Лицемерието треба да го бараш кај нив
--- надополнето: 13 август 2012 во 14:17 ---
МНОГУ БИТНА ИНФОРМАЦИЈА!
ќе се воздржам овојпат од коментар:icon_lol:

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
иди прашај ги соседите , поготово јужните- колку они ја сакаат Македонија
Ко немав интернет едно време, шо че прајш :) че глеаш телевизија :) а на телевизија што има? Вести, турски серии...после почна Лига на шампиони. Овај што никнал во Македонија Хаки беше виолинист во некој филм, со него играше Јиит Озшенер.....Тој ми беше поинтересен отколку овај :) ама шо да расправам јас :) Ако на домашнава публика и е интересен нека го сака :)

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
извини- но не го делам твоето мислење
Било какво оправдување за нив, или пак било каква компарација со гејците - за мене е не сфатливо.
Сепак си е твое мислење и веројатно имаш прична да си на страна на јужнивеo_O
Лицемерието треба да го бараш кај нив
--- надополнето: 13 август 2012 во 14:17 ---

ќе се воздржам овојпат од коментар:icon_lol:
Јас сум на станата на вистината секогаш.Тоа што вистината боли, и ретко кому му е пријатна е веќе друго нешто;)
Според тебе, сите Грци се лицемерни, а ние сме оличение на добрина, чесност и хуманост? Ајде, ти се молам, предрасуди до коска.
Луѓето не ги оцрнувам врз основа на националност, ниту пак ги ценам според тоа. За мене постојат само добри и лоши личности без оглед на тоа дали се Грци, Турци, Македонци или нешто четврто.

Kajgana Shop

На врв Bottom